Când vor, parlamentarii votează pe bandă rulantă

Cei 17 candidați pentru un loc în Colegiul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) au fost audiați în Comisia Juridică și de Drepturile Omului timp de 34 de minute, transmite romanialibera.ro. Mai exact, fiecare candidat a fost informat că are la dispoziție două minute ca să își expună activitatea profesională și competențele.
 
În urma acestor audieri, au primit aviz favorabil trei candidați susținuți de PSD, o candidată susținută de PNL, candidatul UDMR și un independent.
 
Astfel, actualul președinte al CNCD, Asztalos Csaba (UDMR), Claudia Sorina Popa, actuală membră a CNCD (PNL), precum și consilierul ministrului delegat pentru Dialog Social, Petre Florin Manole (PSD), Luminița Gheorghiu și Cristian Jura (PSD), dar și independentul Dragoș Tiberiu Nițu se află pe primele șase locuri pentru un mandat în Colegiul Director al CNCD.
 
Deputata liberală Cristina Pocora a declarat, după audierea candidaților în Comisii, că PSD nu și-a respectat cuvântul: ”Nu ați respectat înțelegerile așa cum nu respectați nici cuvântul și nici înțelegerile cu cetățenii României, de accea am dorit să marchez această nouă șmecherie marca PSD și la alegerea membrilor consiliului CNCD”.
 
Sursa: romanialibera.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Plenul Parlamentului l-a numit pe constănțeanul Radu Babuș în Colegiul Director al CNCD

22 Jun 2022 1329

Cine sunt cei şase membrii ce vor face parte din Colegiul Director al CNCD

01 Apr 2015 2154