Candidaţii USL la alegerile de duminică s-au întâlnit cu pensionarii constănţeni

Senatorul Alexandru Mazare, candidat USL pentru Colegiul 3 Senat și deputatul Eduard Martin, candidat USL pentru Colegiul 6 Camera Deputaților, deputatul Manuela Mitrea, candidat USL pentru Colegiul 8 Camera Deputaților și consilierul județean Mircea Titus Dobre, candidat pentru Camera Deputaților în Colegiul 7, au participat, ieri, la o întâlnire cu pensionarii constănțeni.

Potrivit unui comunicat de presă, aceştia din urmă „s-au plâns de preţurile tot mai mari şi de faptul că pensiile nu le mai ajung pentru medicamentele de care au nevoie".

Ioan Toma, preşedintele Sindicatului Pensionarilor Constanţa, a declarat în acest context: „Cu toţii ştiți cât de greu se descurcă vârstnicii. Pensiile se duc pe medicamente şi utilităţile casei. Unii, mai norocoşi, sunt ajutaţi de copiii lor, alţii sunt nevoiţi să facă împrumuturi pentru a avea ce pune pe masă, mai cu seamă de sărbători."

Senatorul Alexandru Mazare, candidat USL pentru Colegiul 3 Senat, a afirmat: „Problemele dvs. sunt pe agenda Guvernului Ponta. E o prioritate ca Legea pensiilor care prevede mărirea pensiilor cu coeficientul de inflație să se aplice. Vom avea grijă ca prin toate măsurile pecare le vom lua să vă redăm demnitatea".

De asemenea, Manuela Mitrea, candidat USL pentru Colegiul 8 Camera Deputaților a explicat: „ Ne e greu să venim în fața dvs. când aveți atâtea păsuri. Sunteți părinții noștri și trebuie să avem grijă de dvs. E responsabilitatea și datoria noastră să vă facem bătrânețile liniștite. Ne-am propus să compensăm cât mai mult medicamentele ca să vă devină cât mai accesibile. Pentru unii dintre pensionari chiar și cu 90%".

Eduard Martin: „Acordându-le respect vârstnicilor ne respectăm în primul rând pe noi ca popor. E important să INDEXAM PENSIILE CU RATA INFLAŢIEI, conform prevederilor legii şi în limitele bugetului. Și vom gândi o serie de alte măsuri prin care vă vom ajuta. Avem în vedere scăderea TVA la alimentele de bază până la 9%. E o măsură pentru care vom face intens lobby".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Biroul Politic Național a validat candidații PSD pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

27 Mar 2024 2750

Când vor fi anunțați candidații PSD la Primăria și Consiliul Județean Constanța

26 Mar 2024 905

Felicia Ovanesian strânge semnături pentru a candida ca independent la Primăria Municipiului Constanța

23 Mar 2024 883

Cine sunt candidații AUR la alegerile locale din județul Constanța. Lista oficială (DOCUMENT)

23 Mar 2024 2674

LIVE VIDEO+TEXT AUR Constanța prezintă candidații pentru alegerile din 9 iunie 2024 (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 904

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1398

95% dintre candidații PSD la alegerile locale, validați! Care este situația la Constanța

21 Mar 2024 1060

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 729

PUSL și-a desemnat candidații pentru primăriile Capitalei

17 Mar 2024 552

Eveniment la PNL Tulcea 11 candidaţi noi pentru funcția de primar de comună, încrezători că vor câştiga alegerile locale - FOTO + VIDEO

17 Mar 2024 1162

Cine este Viorica Toader, candidat PNL pentru funcția de primar al comunei Peceneaga, județul Tulcea (FOTO)

15 Mar 2024 1715

Cine sunt social-democrații măsurați în sondaje? PSD Constanța nu a luat încă nicio decizie în privința candidaților pentru Primăria și Consiliul Județean Constanța!

13 Mar 2024 1097

Modificări în examenul de obținere a permisului de conducere. Despre ce este vorba

11 Mar 2024 1441

Iată cine vrea să conducă judecătoriile din Mangalia și Medgidia! (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 948

Liderii Coaliției ar fi ajuns la un acord în privința comasării alegerilor! PNL și PSD ar avea candidați comuni la toate alegerile

19 Feb 2024 527