Carmen Şerban, Jojo, Gina Pistol, Şerban Copoţ, Monica Anghel Cum s-au trezit salvatorii de la SMURD Constanţa cu multe din vedetele României la ei în curte


MasterChefEditia de aseara a show-ului MasterChef – Proba celebritatii a adus o proba noua concurentilor - gatitul in deplasare pentru echipa SMURD, dar si un test sub presiune care s-a lasat cu prima eliminare din concurs.
In aceeasi editie, pentru a mai indulci tensiunea probei in deplasare, vedetele au facut glume peste glume, au ras si au cantat.
Catalin Josan s-a remarcat prin glumele pe care le impartaseste celorlalti concurenti si a facut bancuri in care juratii MasterChef sunt personajele principale.
A treia saptamana de “MasterChef – Proba celebritatii ” le-a adus vedetelor intrate in concurs prima proba in deplasare.

Munca in bucatarie s-a incins la propriu, iar starurile au intrat in stare de urgenta si au gatit pentru eroii de la SMURD.
Aseară, de la 20.30, pe Pro Tv, concurentii au simţit pe pielea lor presiunea competitiei si pentru prima oara au gătit in echipe, au avut de pregatit sute de portii de mancare si au incerca sa le arate chef-ilor cine este cel mai bun. 
Juratii MasterChef au fost, cu adevarat, luati prin surprindere atunci cand Gina Pistol a sarit la ei si i-a pupat cu foc pe toti trei.
Efervescenta si mereu cu zambetul pe buze, Gina a fost de neoprit in incercarea ei de a-i rasplati pe cei trei chefi cu cate un pupic.
MasterChef
20:35 - Prima proba a serii a fost testul sub presiune, unde concurentii au trebuit sa recunoasca mai multe fructe. Concurentul care a identificat cele mai putine fructe a fost eliminat. Fericita ca a trecut testul, Gina a fugit spre jurati si i-a sarutat.
Carmen Serban a cazut testul si a fost prima concurenta eliminata din concurs.
20:40 - Pentru ca Monica i-a impresionat pe chefi, ea a fost desemnata sefa uneia din cele doua echipe care vor intra in competitie in concurs. Seful celei de-a doua echipe a fost desemnat Alex Dima, de la “Romania, te iubesc”.
20:50 - Echipele au plecat la Constanta, unde au gatit pentru echipaje SMURD. Insa au aflat acest lucru abia cand au ajuns acolo. Concurentii visau la plimbari pe mare, sau ca vor fi pusi sa gateasca pe plaja.
21:00 - Concurentii trebuie sa gateasca pentru 100 de persoane, angajati ai SMURD. Sefii au ales culorile sorturilor pe care le vor purta – Monica, albastru, iar Alex, rosu – dupa care au aflat meniurile pe care le vor pregati.

21:05 - Adrian Daminescu: “Am fost pusi sa facem niste fratuzisme si spaniolisme, dar oamenilor astora le-ar fi trebuit niste gratare”.
Monica: "Am fost aleasa sefa de echipa, dar nimeni nu ma ia in serios".
21:10 - Catalin Scarlatescu: “Elena Lasconi si Jojo sunt persoane foarte disciplinate”.

Pacha Man: “Dl. Daminescu gateste de cand m-am nascut, dar aici nu ne-a ajutat deloc”.
21:25 - Monica: “Am avut probleme cu Adrian, pentru ca nu m-a lasat sa-mi indeplinesc rolul. Sa fiu sincera, mi s-a parut un pic inganfat”.
Serban Copot, despre Pacha Man: “Ala se crede in filme cu gangsteri”. Cei doi nu s-au inteles cum sa-si imparta tavile cu gheata si din acest motiv s-a iscat un mic conflict.
MasterChef
21:30 - Pacha Man: “Toti se cred tari si buni. Cred ca arunc cu oala dupa ei! I-am avut pe Daminescu si pe Ion Isaiu, oameni maturi, dar ne-au nenorocit”.
21:35 - Octavian Strunila: “Eu am vrut sa cant, dar nu ma lasa. Si la stomatolog se pune muzica”.
Chef Florin Dumitrescu: “Strunila e zapacit, dar e un baiat pe care te poti baza”.
Chef Florin Dumitrescu: “Monica a facut cea mai mare greseala cand a luat-o pe sora ei in echipa”.
Pacha Man: “Eu ma chinui sa scot echipa din rahando… Nu injur, vorbesc obscen” - este replica lui, dupa ce sefa de echipa, Monica, i-a atras atentia asupra limbajului.
Pacha Man: “Adrian asta e prea de moda veche, prea comunist”. 
MasterChef
21:50 - Laura Cosoi: “A fost o zi foarte grea si au fost momente in care mi-a venit sa ma pun jos si sa plang”.
Serban Copot: “Eu mi-am descoperit doi prieteni din copilarie care lucreaza la SMURD”.
Cei 100 de angajati ai SMURD au servit preparatele pregatite de cele doua echipe. Dupa masa, urmeaza sa voteze meniul care le-a placut cel mai mult.
 22:00 - Catalin Josan: “Echipa adversa, cea rosie, si-a bagat fetele la inaintare”. Catalin Josan a facut remarca dupa ce a vazut-o pe Gina Pistol vorbind si zambind cu cei cei pe care ii servea.
22:10 - Catalin Scarlatescu: "Multumesc Providentei ca am reusit sa-i hranim pe oamenii astia, dar, din punctul meu de vedere, ambele echipe au fost praf".
Toti concurenti s-au declarat onorati pentru ca au gatit pentru cei la la SMURD.
22:25 - "Surpriza" de la finalul acestei probe a fost aceea ca cei trei chefi nu au putut sa guste din preparatele pregatite de echipe si nu au putut sa-i jurizeze, intrucat niciun concurent nu s-a gandit sa pastreze portii si pentru ei.
22:30 - Echipa castigatoare va fi anuntata saptamana viitoare, atunci cand cei care vor pierde proba de astazi vor intra la testul sub presiune.
Sursa text si foto: ProTV.ro
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proces cu 120 de polițiști locali din Constanța! Care le sunt nemulțumirile și ce speră să obțină

19 Jul 2021 6446

Instituţiile de învăţământ, primele pe agenda primarului Robert Şerban Liceul „Carmen Sylva“ din Eforie, reabilitat cu bani europeni

28 Jul 2016 3224