UPDATE. Casieră agresată în staţiunea Eforie Nord. Bărbatul ar fi fugit cu 2.000 de lei

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, din orașul Otopeni, județul Ilfov, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 15.08.2017, bărbatul ar fi sustras, dintr-o sală de jocuri din orașul Eforie Nord, suma de aproximativ 2.000 de lei, după ce ar fi lovit casiera.
Prejudiciul de aproximativ 2.000 de lei a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 16.08.2017 va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Oficial de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța

La data de 16.08.2017, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut E.I.M, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, prev. de art. 233 C.pen.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că:
în  dimineața zilei de 15.08.2017, în jurul orei 0600, în timp ce se afla în incinta sălii de jocuri electronice Pescăruș, aparţinând SC Digra - SRL Eforie Nord, jud. Constanța, prin amenințări cu acte de violență și agresiune fizică - respectiv, prin lovirea cu pumnii în zona capului - asupra lucrătorului comercial S.D, a sustras din buzunarul vestei cu care acesta era îmbrăcat suma de 2000 lei, cauzîndu-i leziuni ce au necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.