Cătălin Predoiu Ponta va ajunge în puşcărie dacă va semna hotărârea de guvern cu Portul Constanţa

Premierul Victor Ponta a fost avertizat joi ca va face puscarie daca va semna o hotărâre de Guvern prin care 13% din acţiunile Portului Constanţa sa fie transferte gratuit la Consiliul Local Constanţa.

“Se pregăteşte adoptarea unei hotărâri de guvern prin care 13% din acţiunile Portului Constanţa să fie transferate cu titlu gratuit, subliniez cu titlu gratuit, în proprietatea Consiliului Local Constanţa. Aceasta este prima pagină a proiectului de hotărâre, acest proiect de hotărâre urma să intre ieri în şedinţa de Guvern, se prevede clar transferul cu titlu gratuit a 13% din acţiuni, 13,99% în proprietatea Consiliului Local Constanţa”, a declarat fostul ministru al Justitiei, PDL-istul Catalin Predoiu.

“Eu vreau să spun, nu ca politician, nu ca prim-ministru ce se află, nu ca opozant, vreau să-i spun aşa, ca de la jurist la jurist, de la avocat la procuror: «domnule Ponta, dacă semnaţi această hotărâre de guvern, acest proiect aşa cum este el scris astăzi, intraţi în puşcărie! Să nu spuneţi că nu v-am zis»”, a precizat Cătălin Predoiu.

“Vizita aceasta pe care domnul Ponta o face azi domnului Mazăre, înţeleg că vizitează Portul Constanţa, seamănă foarte mult, ţinând cont de acest proiect de hotărâre, seamănă, până nu semnează nu vreau să spun chiar este, seamănă cu vizita a doi gangsteri care fac o recunoaştere înainte să dea lovitura, înainte să dea spargerea, se duc să vadă ce este acolo, e vreun geam deschis, e vreo uşă lăsată fără încuietoare, seamănă cu vizita a doi oameni onorabili”, a mai spus Cătălin Predoiu.

DOCUMENTELE la care se face referire:

Hotararea de Guvern

Avizul de la Ministerul Transporturilor


Sursa: Stiripesurse


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

varujan

01 May, 2014 14:09

Administratia Porturilor Maritime Constanta detine si porturile Mangalia si Mdia,deci nu e toata aferenta municipiului Constanta cum se afirma in Nota.E un act complect iresponsabil cu repercursiuni grave asupra activitatii portuare.Chia guvernele Frantei,Italiei ,Spaniei sunt incompetente tinand porturile subordonate integral statelor?SA FM SERIOSI AICI E CAZUL DE INCOMPETENTA SAU CORUPTIE DE INALT NIVEL.

Articole asemanatoare

Cătălin Predoiu „ Decizia de extindere cu frontierele terestre va fi politică, dar sunt convins că procesul este ireversibil”

31 Mar 2024 376

Ministrul Cătălin Predoiu îi felicită pe polițiștii care au depistat peste 5 milioane de comprimate cu droguri în Portul Constanța

12 Feb 2024 566

Mesajul ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, de Ziua Internațională de Comemorare a Victimelor Holocaustului „Am fost și rămânem alături de poporul evreu și de statul Israel”

29 Jan 2024 533

Consiliul JAI Declarația ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu privind combaterea migrației ilegale la nivel național și european

28 Jan 2024 669

Ministrul Cătălin Predoiu „Lupta cu traficanții de droguri și crima organizată va rămâne o prioritate a Poliției Române în mandatul meu.

26 Jan 2024 692

Ministrul Cătălin Predoiu - „Drogurile sunt o amenințare la adresa securității naționale“ (VIDEO)

24 Jan 2024 6209

Cătălin Predoiu La 165 de ani de la Unirea Principatelor Române, avem obligaţia de a apăra România de orice tip de atac îndreptat împotriva identităţii naţionale

24 Jan 2024 569

Premierul Ciolacu; întâlniri de lucru în contextul protestelor transportatorilor şi fermierilor

14 Jan 2024 841

Zeci de mijloace tehnice necesare misiunilor de salvare în dotarea IGSU, IGJR și Salvamont. Predoiu, prezent la eveniment (DOCUMENT)

12 Jan 2024 702

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu despre protestul transportatorilor „Forțele de ordine nu fac altceva decât să respecte legea”

11 Jan 2024 976

Cătălin Predoiu, despre Sea Schengen „Portul Constanța devine mult mai atractiv”

05 Jan 2024 789

Ministrul Cătălin Predoiu „2023 a fost și anul în care am văzut pacea devenind, în Europa, mai fragilă ca oricând“

31 Dec 2023 749

Ministrul Cătălin Predoiu „Asigur toţi cetăţenii că forţele MAI lucrează şi în aceste zile de sărbătoare“ (VIDEO)

23 Dec 2023 780

Cătălin Predoiu, declarații la evenimentul de recepționare a 15 autospeciale de stingere intrate în dotarea ISU (VIDEO)

18 Dec 2023 873

Cătălin Predoiu, la inaugurarea noilor puncte de lucru ale Direcției pentru Imigrări București și Serviciului pentru Imigrări Ilfov

08 Dec 2023 955