Caz incredibil! O asistentă s-a electrocutat în timp ce încerca să trezească o pacientă din anestezie

Caz incredibil la Spitalul Universitar din Capitală. O asistentă s-a electrocutat în timp ce încerca să trezească o pacientă din anestezie. Surprinzătoare a fost reacţia managerului spitalului, doctorul Dragoş Daviţoiu. Acesta a declarat că incidentul a fost unul minor, iar aparatul nu va mai fi folosit câteva zile, informează ziarul Adevărul, citat de B1.ro
 

Angajata Spitalului Universitar a trăit momente de panică atunci când, în urma unei operaţii, a vrut să trezească o pacientă din anestezie generală. Imediat ce a început procedura, a simţit şocuri electrice în deget.
 

„Am apăsat butonul - există un buton pentru oxigen pe flux mare ataşat de aparatul de anestezie - şi de acolo m-a electrocutat. M-a zguduit! Efectiv s-a făcut arc electric în policele de la mâna dreaptă şi cel de la mâna stângă cu care ţineam masca de oxigen. Eram şocată, a fost prima oară când mi s-a întâmplat aşa ceva, i-am dat mesaj doctorului imediat ce am trezit pacienta", a povestit asistenta medicală.

 
Femeia a făcut deja un referat către conducerea spitalului, în care a povestit, pe îndelete, ce s-a întâmplat după operaţie.
 
Imediat, sala a fost închisă, decizia conducerii fiind aceea de a nu o mai utiliza pentru alte intervenţii chirurgicale. Cu toate acestea, la doar o zi după incident, ea a fost redeschisă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.