Ce i-a cerut primarului din Florești o elevă, care a întârziat la şcoală? V-aţi confruntat şi dumneavoastră cu o asemenea problemă?

O elevă care învață la Liceul „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, dar care locuiește în Florești, a întârziat miercuri dimineața la școală. Tânăra i-a scris primarului Horia Șulea și i-a cerut o motivare.
 
Dora Mariș în fiecare zi se confruntă cu aceeași problemă: traficul îngreunat și zecile de minute petrecute în mijloacele de transport în comun din cauza aglomerației din comuna Florești. În această dimineață a întârziat mai bine de o oră la școală, așa că a cerut ajutorul primarului Horia Șula. I-a cerut o motivare, pentru a scăpa de absența pe care a primit-o fără să fie vinovată, deoarece a fost nevoie de aproape 2 ore să ajungă la școală.
 
„Azi dimineață am pornit spre școală cu autobuzul de 06:55 și la 8:49 am intrat pe poarta școlii. Asta înseamnă că voi avea o absență la prima oră pentru care va fi nevoie de motivare. Mă puteți ajuta cu una?”, l-a întrebat Dora Mariș pe primar pe Facebook.
 
Răspunsul a fost un simplu emoticon care zâmbește. Însă fata nu s-a lăsat descurajată.
 
„Chiar v-aș fi recunoscătoare... pot să o ridic de la Primărie în orice după-masă. Cu o motivare de la domnul primar sunt sigură că m-ar lua în serios profesorii”, a continuat Dora.
 
Atunci, primarul i-a tinerei care căuta doar o soluție. „Bineînțeles. Sunt absolut convins și eu. Doar că noi eliberăm motivări doar pentru cei din Florești și nu și pentru cei cu școala în Sibiu. Încercați la domnul Neag... sau Klaus Iohannis... ori Alin Tișe”, a scris Horia Șulea.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eugen Eduard David, primar din județul Prahova, trimis în judecată pentru conflict de interese

10 Mar 2016 4706