Ce s-a întâmplat în cea de-a doua zi a Conferinței Bianuale a Mării Negre

Cea de-a doua zi de lucrări a Celei de a 4-a Conferințe Bianuale a Mării Negre „Marea Neagră - Provocări în vederea atingerii stării bune a mediului“ (28-31 octombrie 2013, Hotel „Flora“, Mamaia) a debutat astăzi (29 octombrie) cu două secțiuni paralele: secțiunea referitoare la poluare și eutrofizare și secțiunea de biodiversitate și funcționare a ecosistemului.

Cercetători din Elveția, Federația Rusă, Italia, Ucraina, Turcia, Bulgaria și România au discutat despre presiunile pe care ecosistemul Mării Negre le suportă și consecințele acestora atât asupra factorilor abiotici, cât și asupra biodiversității.
După-amiază, s-a desfășurat workshopul „Dezvoltarea durabilă și utilizarea resurselor de energie în bazinul Mării Negre“, care a reunit experți din domeniul exploatării resurselor energetice din zona Mării Negre.

În data de 31 octombrie, se va desfășura Simpozionul Internațional „Protecția și Gestionarea Durabilă a Ecosistemului Mării Negre, Imperativ al Mileniului III (Sala Orhideea, etaj 10, Hotel Flora, ora 9:30).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.