Ce se mai bucură Mazăre Cu cât PNL pleacă mai repede de la guvernare, cu atât mai bine

Marea descentralizare a produs o ruptură în USL, liderii din teritoriu ai PSD acuzându-i pe Crin Antonescu şi pe miniştrii PNL că îşi doresc doar puterea şi nu îşi respectă promisiunile electorale. Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, i-a caracterizat pe liberali drept „nişte mincinoşi” care s-au opus descentralizării promovată de Dragnea. „Cu cât pleacă de la mai repede din Guvern, cu atât mai bine”, a declarat pentru gândul Radu Mazăre. Nici liberalii nu se feresc să facă acuzaţii către pesedişti, Ludovic Orban spunând că oricum USL este deja rupt şi că mai există doar pe hârtie, în timp ce preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, consideră că dacă nu vor fi puse nişte condiţii concrete pe care să le respecte şi PSD, liberalii mai bine părăsesc alianţa.
În plin scandal în USL, când liderii Antonescu şi Ponta se acuză de minciună, această falie cu liderii din teritoriu arată o slăbire evidentă a proiectului USL. Printre miniştrii acuzaţi de pesedişti că s-au opus descentralizării se numără Radu Stroe – ministru de Interne, Mariana Câmpeanu – ministrul Muncii şi Ramona Mănescu – ministrul Transporturilor.
„Pentru că s-au opus descentralizării promovată de Dragnea, pentru că s-au opus descentralizării Portului, deşi în campanie susţineau contrariul, pentru mine sunt doar nişte mincinoşi care îşi doresc cât mai multă putere sub controlul lor. Ca atare, indiferent dacă Ponta se împacă cu Antonescu sau nu, liberalii au pierdut susţinerea mea. Cu cât pleacă mai repede din Guvern, cu atât mai bine”, a declarat pentru gândul Radu Mazăre.
Sursa: gandul.info
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.