Ce spune Radu Mazăre despre candidatura sa la Preşedinţia României

Primarul Constanței, Radu Mazăre, este convins că dacă Victor Ponta nu ar fi candidat la președinție, ar fi candidat el și ar fi avut șanse sigure de reușită, scrie Evenimentul Zilei.

„Cu restul de candidați, fluieram, Iohannis, Udrea, Macovei, nici nu are rost să-i menționez, îi întreceam fluierând”, a declarat Mazăre pentru cotidianul menţiont.
„Și eu sunt bine poziționat, chiar dacă nu am fost foarte des măsurat. Asta se știe din ratingul pe care îl fac la televiziuni, din reacția populației în momentul în care mă întâlnesc cu oamenii, în afara Constanței”, a spus Radu Mazăre.
sursa foto: evz.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

19 Sep, 2014 21:06

mare-i gradina domnului...

fara nume

19 Sep, 2014 13:12

cred ca ar fi sigurul candidat care toata lumea ar merge cu drag la vot...,ne-ar reveni increderea ca Romania este pe maini bune,ca ne-am saturat de vorbele goale ale celorlanti...,doamne,ce bine ar fi sa candideze...,

Neculai Beria

19 Sep, 2014 10:07

Lauda de sine,nu miroase-a bine.De fapt,cititi comentariile contantenilor,la articolele cu subiect "MAZARE".Veti observa ca,aici nu mai pot interveni cei care primesc pachete de alimente gratis,lunar...

Gogu

19 Sep, 2014 06:36

Sunt mulți nebuni in Romania

Articole asemanatoare

Va candida sau sau nu Mazăre la preşedinţie peste cinci ani?

03 Oct 2014 2016