Centrul SUA, lovit de mai multe tornade (video)

 
Mai multe tornade au lovit centrul SUA ieri, distrugând case și doborând arbori, au anunțat mass-media americane, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Conform canalului Weather Channel, cel puțin 29 de tornade au fost observate pe teritoriul statelor Kansas, Nebraska, Texas și Oklahoma, unde numeroase case au fost distruse. Până în prezent nu au fost semnalate victime.

Imagini difuzate de un canal de televiziune locală, filială a CNN, au arătat importante distrugeri în Oklahoma, între care un imobil devastat.

Serviciul național de meteorologie i-a avertizat, într-un comunicat, pe cei însărcinați cu monitorizarea furtunilor, recomandând ca ajutoarele să fie pregătite.

„Un episod meteorologic sever va rămâne o amenințare cotidiană în zone de câmpie și Midwest până la sfârșitul săptămânii din cauza fenomenelor climatice care se deplasează foarte lent în America de Nord“, a adăugat sursa citată. Inundații au fost semnalate la Moore, în Oklahoma, potrivit canalului de KOCO.




Sursa: Agerpres
Sursa video: YouTube
Sursa foto: Reuters

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

SUA Mai mulți oameni au murit în urma intemperiilor care s-au abătut asupra statului Tennessee

10 Dec 2023 949

Mai multe persoane au murit în urma unei tornade puternice. "Circa 30 de persoane au fost transportate la spitale"

01 Apr 2023 1396

Bilanțul tornadelor din SUA Cel puţin 83 de morţi, sute de case complet distruse şi mormane uriaşe de moloz. "O tragedie inimaginabilă" (VIDEO)

12 Dec 2021 1576

Joe Biden, declarație despre tornadele devastatoare din SUA. Zeci de oameni și-au pierdut viața

11 Dec 2021 1825

Tornade în SUA Aproximativ 50 de persoane este "probabil" să-şi fi pierdut viaţa. "Rapoartele sunt cu adevărat sfâşietoare" (VIDEO)

11 Dec 2021 1355

Morți, case distruse sau copaci smulşi din rădăcini. Asta au lăsat în urmă tornadele violente din Oklahoma (video)

10 May 2016 2291