Cercetat pentu fugă de la locul accidentului Procurorii cer arestarea preventivă a lui Ionel Stoian

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă  Judecătoria Constanţa au sesizat, astăzi, Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de Ional Stoian. Potrivit anchetatorilor, bărbatul este cercetat pentru "săvârşirea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie şi modificarea stării locului sau ştergerea urmelor accidentului de circulaţie din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei sau mai multor persoane, fără acordul echipei de cercetare la faţa locului."

Anchetatorii susțin că marți dimineața, în jurul orei 09.26, Ionel Stoian a condus un autoturism marca Opel,  pe bulevardul I.C. Brătianu,  din municipiul Constanţa dinspre strada Theodor  Burada către strada Dezrobirii. La trecerea pentru pietoni din dreptul Școlii nr. 8, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat un pieton care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal din dreapta conducătorului auto. Leziunile persoanei vătămate necesită pentru vindecare circa 55-60 zile de îngrijiri medicale.

 După producerea accidentului inculpatul a luat oglinda autoturismului care s-a rupt şi a căzut pe carosabil şi a părăsit locul faptei cu autoturismul, fără încuviinţarea poliţiei sau procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către, urmărind ştergerea urmelor faptelor sale şi îngreunarea identificării sale de către organele judiciare, mai susțin organele de anchetă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.