Sat Poiana, Ovidiu Cetăţean iordanian, suspectat de afaceri necurate cu ... oi

În baza unor date şi informaţii obţinute de poliţişti, la data de 1 aprilie a fost depistat pe strada Portului din Oraşul Ovidiu un tir care transporta 229 ovine.
 
Deoarce există date şi indicii cu privire la provenienţă ilicită a animalelor vii, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al IPJ Constanţa şi lucrătorii din cadrul DSV au efectuat un control la sediul social din satul Poiana al unei societăţi comerciale.
 
Cu ocazia controlului documentelor societăţii s-a stabilit faptul că administratorul, cetăţean iordanian, nu poate justifica suma de 85.927 lei, care aparţine societăţii, sens în care s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de “folosirea, cu rea-credinţă de bunurile sau creditul de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect”.
 
În cauza se efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităţi infracţionale de către lucrătorii Poliţiei oraşului Ovidiu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iordanian ce deţine afaceri cu oi la Ovidiu, prins pe picior greşit de poliţişti

09 Apr 2015 2943