CFR organizează licitaţie pentru servicii de infrastructură în gări din Constanţa (document)

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" - SA anunţă încheierea unui acord-cadru cu cinci agenţi economici, prin licitaţie deschisă. Obiectul contractului îl reprezintă “Servicii de instalare, reparare, revizii tehnice şi service pentru sistemele de detecţie - semnalizare a incendiilor instalate în staţiile CF Constanţa Oraş, Feteşti, Palas şi CED Constanţa”. Durata contractului este de 24 luni începând de la data atribuirii, iar valoarea estimată, fără TVA este de 136.500 lei.
 
Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente a fost fixat pentru data de 15 octombrie 2014, ora 10.00, în timp ce termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 octombrie, ora 10.00. Ofertele vor fi deschise o oră mai târziu, la sediul autorităţii contractante situat în Constanţa, aleea Albăstrelelor, nr.10, camera 237.
 
Detalii despre frecvenţa şi valoarea contractelor se găsesc în secţiunea Documente.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stocuri de deșeuri feroase și neferoase, scoase la licitație de Sucursala Regională CF Constanța

11 Mar 2018 1771

Regionala CFR Constanţa cumpără prin licitaţie centrală termică pe gaze (document)

13 Sep 2014 4001

Licitaţie deschisă la Regionala CFR Constanţa Se modernizează calea de rulare în staţiile Constanţa Port, Palas, Medgidia şi Tulcea Mărfuri (document)

16 Jul 2014 3743