Cine l-a recomandat pe Dan Nicolae Tivilichi pentru postul de director general la CNAPMC. Ce spune documentul


Potrivit Hotărârii numărul 15, din 29 august anul acesta, făcută publică joia trecută,  Consiliului de Administrație din Compania Națională a Porturilor Maritime SA Constanța, în prezența administratorilor Valeriu Nicolae Ionescu, Mihuț Constantin Crăciun, Ioan Cristina Cuc, Adrian Cighi, Flavia Cristina Teodosiu, Ioana Alexandra Bradea, prin împuternicit Ioan Cristina Cuc pentru această ședință, și Victor Alexandru Frunză, prin împuternicit Mihuț Constantin Crăciun pentru această ședință, au stabilit următoarele:
  • Membrii CA au decis cu un un vot împotrivă și o abținere încetarea cu data de 1 septembrie a contractului de mandat pentru exercitarea funcției de director general de către Valeriu Nicolae Ionescu.
  • Totodată membrii Comitetului de Selecție și Remunerație au recomandat CA pe Dan Nicolae Tivilichi pentru exercitarea funcției de director general interimar, recomandare însușită și de membrii Consiliului de Administrație din CNAPMC prezenți la ședință.
 Membrii Consiliului de Administrație au desemnat-o pe Ioana Cristina Cuc, ca președinte al CA, în vederea semnării contractului de mandat cu directorul general interimar.
 
„Sunt noul director general interimar al Portului. Îndeplinesc această funcţie până se va organiza preselecţia pe Legea 111, care modifică Ordonanţa 109. Se aşteaptă elaborarea normelor de aplicare a Legii 111, după care se va trece la selectarea managerului companiei“, a declarat recent, la o conferință de presă Tivilichi.
 

„Am lucrat foarte mult în port. Înţeleg ceea ce înseamnă Portul Constanţa pentru operatorii portuari, dar şi pentru comunitate. Deja am avut o întâlnire cu operatorii portuari şi sunt în măsură să spun că detensionăm situaţia dintre administraţie şi operatorii portuari“, a declarat Dan Nicolae Tivilichi. Acesta a mai spus că va continua să facă ceea ce este bine pentru comunitatea locală şi operatorii portuari. „Ne vom îndrepta atenţia spre a rezolva probleme importante pentru companie. Sper ca relaţia pe care o avem cu toată lumea implicată să devină mult mai bună. Vom asigura o transparenţă totală pe această perioadă. Şi vom încerca să facem ca CN AMPC SA să funcţioneze la parametrii optimi“, a mai spus, atunci, noul director general al CN AMP Constanţa SA.
 

Cine este Tivilichi

Născut pe data de 29 iulie 1965, Nicolae Dan Tivilichi a absolvit Universitatea „Dunărea de Jos“ Galaţi, Facultatea de Nave, secţia Maşini şi Instalaţii Navale.

A mai urmat cursurile „Management pentru funcţiile de conducere“, la ICEM Bucureşti, şi „Legislaţie şi operaţiuni vamale“, la Şcoala Română de Afaceri a CCI Galaţi. Din CV-ul său aflăm că a ocupat funcţiile de proiectant la APTRP - Mittal Galaţi, şef de secţie la Serviciul Logistică - Mittal Galaţi, director general la SC Hidrotehnica Galaţi, director de management la SC Euroest SRL Constanţa, administrator la SC General Eximtour SRL.

Acesta susţine că a fost direct implicat în următoarele construcţii: Sulina - apărări de maluri (2005), Pod Isaccea, etapa I (2005-2006), reparaţii pasaj CF Brăila, consolidare hală de măcinare - Alum Tulcea, alimentare cu apă pe strada Alum Tulcea, dana de descărcare agregate de carieră în portul Olteniţa Lafarge, două poduri şi două punţi pietonale la Slănic Moldova, Bacău, staţie de neutralizare a apelor uzate - rezervor prefabricat 1.000 mc - Alum Tulcea, pod pe DC 50 în comuna Vişani.

Sursa foto: ZIUA de Constanta 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Administrația Porturilor Constanța, bună de plată pentru un fost director. Ce a decis instanța

09 Feb 2022 2946

Un salon de înfrumuseţare din Constanța a intrat în insolvență!

11 May 2021 3887

Cum a obținut postul Fostul director al Administrației Porturilor Constanța, Nicolae-Dan Tivilichi, numit director adjunct la Galați

17 Apr 2020 8586

Tivilichi, demis. Florin Goidea, noul director general adjunct al APC (document)

04 Feb 2020 4632

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

10 Jan 2020 6556

Revocarea lui Dan Nicolae Tivilichi din funcţia de administrator al CN APM Constanţa, publicată în Monitorul Oficial al României

09 Oct 2019 2570

Cine este și ce avere are noul administrator al Portului Constanța. Fost vicepremier și milionar

16 Sep 2019 5084

Dan Tivilichi şi CN APM, la judecată. Dosar nou înregistrat la Tribunalul Constanţa. Despre ce este vorba

19 Apr 2019 2708

Judecătorii au motivat decizia în cazul lui Dan Nicolae Tivilichi (document)

08 Mar 2019 2730

Deciziile Consiliului de Administraţie al CN APM SA Constanţa, publicate în Monitorul Oficial. Ce s-a hotărât în şedinţa din 29 ianuarie

02 Mar 2019 2091

Povestea oficială din sala de judecată Cum a pierdut Nicolae Tivilichi şefia Portului Constanţa (document)

01 Feb 2019 6342

Decebal Făgădău „Nu-mi ascund simpatia pentru Dan Tivilichi dar relaţia oraş- port nu va fi afectată!”

31 Jan 2019 2485

Daniela Şerban, fost şef cabinet de senator, la cârma CN APM Constanța. Ce venituri a avut directorul economic (document)

31 Jan 2019 8480

Va fi ales un nou director interimar la CN APM Constanţa. Ce spune Dan Nicolae Tivilichi

30 Jan 2019 4634

Veste proastă pentru Dan Nicolae Tivilichi, director la CN APM Constanța. Judecătorii au decis încetarea mandatului său

28 Jan 2019 4126