Cine sunt vedetele cu afaceri la malul mării

Gică Hagi, Tania Budi. Radu Mazăre Jr., George Copos se numără printre vedetele cu afaceri pe litoralul românesc, administrând cluburi si hoteluri la malul mării, scrie Libertatea.

Aceştia îşi rotunjesc în fiecare sezon estival venturile de vreme ce turiştii achită bani pe cazare şi investesc sume importante în distracţie.

Catalin Botezatu a deţinut ceva timp clubul Bamboo din Mamaia, acum administrează Le Gaga, un club de fiţe cu plaja si piscina.
Gica Hagi detine hotelul Iaki, unde este cazat, de altfel, si Catalin Botezatu şi în care sunt cazate vedete internaţionale, precum actorul din filmul anilor 80, „Laguna Albastra”, Christopher Atkins.

Fotbalistul Ciprian Marica si producatorul de cinema Bobby Paunescu au lansat impreuna un ansamblu rezidential in Mamaia prevăzut cu plajă privată, Caelia.

Radu Mazare Jr, fiul primarului Constantei, este trecut in acte, alaturi de mama lui, Ianina Petcu, ca administrator al plajei Cabo din nordul statiunii Mamaia, mai notează Libertatea.

George Copos detine de mai bine de un deceniu hotelul Europa din Eforie Nord, renumit pentru centrul spa.

Clubul Ego din Mamaia, este detinut de Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali.

În timp ce Tania Budi administrează împreună cu fratele ei, Ionut, Clubul Luv din Mamaia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sunscreen Film & Arts Festival începe azi la Constanța. Cine deschide evenimentul?

17 Aug 2023 1176

Sezon nou ”Poftiți la Nea Mărin” Fernando, fost concurent ”Chefi la cuțite”, a cucerit clienții de pe litoral cu rețeta de mici ”care nu îngrașă”

07 Jul 2018 4144

Afacerile din dosarul procurorilor DNA Constanţa l-a luat în colimator pe George Papari, şeful Apelor Române de pe litoral (documente)

11 Jun 2016 9328

Mini Miss și Mini Mister Litoral 2014 la Fashion Summer Festival în Mamaia

09 Aug 2014 1884

Mini Miss si Mini Mister Litoral 2014 la Fashion Summer Festival in Mamaia

09 Aug 2014 3578

Sute de constănţeni se visează vedete Preselecţiile pentru noul sezon „Vocea României“ au ajuns pe litoral (galerie foto)

14 Jul 2014 2658