Circulaţia pe A2, între București și Fundulea, rămâne închisă, la fel și porturile de la malul mării

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la ora 22.00,  traficul rutier se deesfăşoară în condiţii de iarnă pe numeroase artere rutiere din judeţele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Călăraşi, Ialomiţa. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Circulaţia rutieră pe A2 Bucureşti- Constanţa rămâne închisă pe sectorul de drum cuprins între Bucureşti şi Fundulea. Se recomandă ca rută alternativă DN3 Bucureşti- Lehliu.

Pe autostrada A1 Bucureşti- Piteşti se circulă în condiţii de iarnă, între kilometrii 11 şi 23. Iar pănă în zona kilometrului 65 plouă.

„Reamintim că legislaţia rutieră interzice circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acestea să fie dotate cu anvelope de iarnă. În judeţul Arad, încă se circulă în coloană pe DN7, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac. Pentru evitarea aglomeraţiei, recomandăm folosirea punctelor de trecere a frontierei Vărşand şi Turnu.”, mai transmite Centrul INFOTRAFIC.

De asemenea, conform informaţiilor primite de la Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, din cauza vântului puternic au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa-Nord, Constanţa-Sud - Agigea şi Midia.

Compania Naţională de Autostrăzi i Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, pe Autostrada A2, pe sectorul de drum cuprins între km 10 " km 36 ( București " Fundulea) , închiderea circulației rutiere se va prelungi până la ora 01.00, din cauza prelungirii codului galben de precipitații mixte ( lapoviță și ninsoare) precum și din cauza iminenței producerii de fenomene meteo extreme
(ninsoare și vânt puternic cu viteză de peste 60 km/h).
Se recomandă rută alternativă drumul național DN 3 București " Lehliu.

„Precizăm că măsura a fost luată în vederea evitării producerii accidentelor și că deschiderea circulatiei va fi anunțată în timp util”, transmit reprezentanții CNADNR.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Infotrafic Atenție, șoferi! Circulația rutieră a fost închisă pe autostrada A2, pe sensul Constanța - București

26 Mar 2024 575

UPDATE Fluidizarea circulației pe Autostrada A2 București- Constanța. Se va închide temporar circulația pe sensul către litoral

03 May 2021 2661

Circulaţie închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între Fundulea și Drajna pe ambele sensuri din cauza fenomenului meteo de ploaie înghețată (VIDEO)

18 Mar 2018 5558