Cityplex Burlaci întârziați (Last Vegas)

După un scenariu scris de Dan Fogleman și în regia lui Jon Turteltaub, comedia Burlaci întârziați (Last Vegas) prezintă povestea a patru prieteni foarte buni: Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) and Sam (Kevin Kline). Prieteni încă din copilărie, cei patru se reîntâlnesc la bătrânețe pentru a petrece un weekend în Las Vegas. Contextul reunirii este unul cât se poate de serios: căsătoria ultimului burlac din gașcă, Billy, care a hotărât în sfârșit să o ceară în căsătorie pe mult prea tânăra lui iubită. Fiind desenat ca un milionar și un om de afaceri de succes, Billy întrunește în această tipologie și bine-cunoscuta „fobie” pentru căsătorie, tipică pentru orice afacerist de prim-rang. Iubita acestuia, interpretată de Bre Blair apare în doar câteva scene și este mai puțin cunoscută pentru că, de fapt, este doar un detaliu menit să provoace aventura celor patru „burlaci întârziați”.
Odată ajunși în Las Vegas, protagoniștii încep să își dea seama că s-au schimbat mai mult decât se așteptau, iar din acel moment încep să își regândească prioritățile.

Un alt personal ce iese în evidență este Diana, interpretată de Mary Steenburgen. Este prezentată ca o femeie de afaceri care își urmează visul, acela de a cânta, în Las Vegas. Ea este genul de femeie care pune la încercare spiritul ludic al don juanilor trecuți de prima tinerețe.
În timpul celor câteva zile petrecute în „orașul care nu doarme niciodată” cei patru trec printr-o groază de întâmplări amuzante, presărate cu petreceri, alcool și femei frumoase.

La sfârșitul acestei pseudo-aventuri fiecare dintre protagoniști pleacă având o altă perspectivă de a privi lucrurile, iar poveștile se schimbă la 180 de grade.
Și pentru că tot am pomenit de povești, fiecare dintre cei patru prieteni are câte o poveste mai mult sau mai puțin tristă: lui Paddy i-a murit soția, iar de atunci stă închis în casă înconjurat doar de pozele acesteia, Archie a superit un accident vascular cerebral minor și este sub atenta supraveghere a fiului său, iar Sam pur și simplu are o viață sexuală și socială monotonă.

Deși în film sunt angrenați „greii” lumii cinematografice, iar „Burlaci întârziați” era așteptat să aibă un succes colosal, scenariul și rolurile atribuite au fost, oarecum, banale. Din acest punct de vedere criticii spun că „Last Vegas” nu este altceva decât o reinterpretare, ceva mai amuzantă a filmului „The Hangover”, de la care pretențiile erau ceva mai mari. Iar importanța dată de unii dintre cei mai buni actori ai Hollywood-ului ar fi trebuit potențată printr-o serie de întâmplări mult mai haioase, care să aibă un impact mai mare asupra publicului, mai cu seamă că între aceștia există o chimie deja creată rar întâlnită.
Pe site-urile internaționale de specialitate, filmul a reușit să împuște doar 6,9 de puncte din 10. În România, „Last Vegas” primește nota 8,2.
Filmul a avut un buget de 28 de milioane de dolari și a fost lansat în Statele Unite ale Americii pe 1 noiembrie 2013.
 
Puteți urmări trailerul oficial aici:

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

"Coborâm la prima", debutul în lung metraj al lui Tedy Necula, proiectat la Univeristatea "Ovidius" din Constanţa. Legătura cu Colectiv

30 Oct 2018 2230

“Charleston”, cel mai așteptat film al verii, rulează astăzi la Constanța în prezenţa Anei Ularu și a lui Andrei Crețulescu.

17 Jun 2018 1995

"Cu drag, Van Gogh" rulează în cinematografe şi la Constanţa!

15 Apr 2018 2713

„Afacerea Est”, avanpremieră la Constanţa. Ion Sapdaru - „Nu va exista o continuare” (galerie foto)

28 Oct 2016 2619

Înainte de premiera din București, „Afacerea Est” vine în Constanța

24 Oct 2016 2356

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 8-14 aprilie

06 Apr 2016 3421

Animaţie pentru cei mici şi cei mari, la Constanţa

16 Feb 2016 2729

Proiecţie specială, sâmbătă, la Cinema Cityplex - Tomis Mall

11 Feb 2016 3101

Iată ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall

26 Jan 2016 3925

Începutul anului vine cu avanpremiere la Cinema CityPlex. Iată ce filme poți vedea începând de vineri

06 Jan 2016 3227

Proiecție specială, pe 2 ianuarie, la Cinema Cityplex - Tomis Mall

29 Dec 2015 2991

Revista presei locale

18 Dec 2015 3001

Avanpremiere Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall

15 Dec 2015 2624

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în luna decembrie

08 Dec 2015 3230

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 13-19 noiembrie

13 Nov 2015 3395