Cocoş, Sandu şi Dumitru Nicolae recunosc acuzaţiile DNA Omul de afaceri a făcut denunţ în dosarul Microsoft menţionându-l pe Blaga, nu şi pe Udrea

Omul de afaceri Dorin Cocoş a făcut un denunţ în dosarul Microsoft în care a inclus relatări privindu-l pe Vasile Blaga, dar nu a făcut nicio referire la Elena Udrea, informează Mediafax.

Sursele citate nu au precizat care sunt persoanele nominalizate de Cocoş, în schimb au menţionat că firul mărturisilor acestuia duce până la Vasile Blaga.

Aceleaşi surse au spus că Dorin Cocoş nu a făcut nicio referire în denunţul său la adresa fostei sale soţii Elena Udrea.

Instanţa supremă a rămas, astăzi, în pronunţare cu privire la propunerea anchetatorilor DNA privind măsurile preventive vizându-i pe Dorin Cocoş, Gabriel Sandu şi Dumitru Nicolae, în dosarul Microsoft.

Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că, în sala de judecată, Cocoş, Sandu şi Dumitru Nicolae i-au spus judecătorului că recunosc acuzaţiile DNA şi că au colaborat cu anchetatorii, în vreme ce Gheorghe Ştefan şi-a menţinut declaraţiile iniţiale în care nu recunoaşte implicarea sa în dosarul Microsoft.

Pentru Dorin Cocoş, anchetatorii au solicitat schimbarea măsurii arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, iar în cazul celorlalţi doi menţinerea arestului la domiciliu.


Sursa: Mediafax

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

daniel

20 Feb, 2015 22:07

Wow, ce tare. Ce nu face un fost soț ca să-i lase averea soțiilor si și fiului. De ce nu se pune sechestru pe toate conturile bancare a soților și pe averea extinsă pana la cea a lui fiu-sau ca sa acopere prejudiciul? Iar in legătură cu Blaga, nici ochii in cap nu-i sta bine. Încetul cu încetul ajungem si la Cluj

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.