Colonelul Constantin Deaconu este noul şef al ISU „Delta” Tulcea

 
Colonelul Constantin Deaconu a preluat astăzi comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Delta” Tulcea. 
  
„Am asistat astăzi la un moment emoționant. Începând de fostul inspector șef Florin Bașcău trece în rezervă, iar comanda este preluată de Constantin Deaconu. (...) Sunt câteva unități din IGSU în care se schimbă comenzile în această perioadă ca urmare a pensionării comandanților de unități. (...) Sunt patru sau cinci unități”, a menționat inspectorul șef adjunct împuternicit, colonel Benone Duduc.
 
Actualul şef al ISU „Delta” Tulcea, Constantin Deaconu, a declarat la finalul evenimentului că dorește să îmbunătățească atât timpii de intervenție ai lucrătorilor Inspectoratului, cât și tehnica de intervenție a acestora.
 
„Îmi doresc să merg în continuare, pentru că iubesc această armă și consider să trebuie să-mi fac datoria până când voi avea vârsta prevăzută de lege”, a precizat colonelul Constantin Deaconu.
 
Colonelul Bașcău a ocupat funcția de inspector șef din anul 2009 și a decis anul acesta să se pensioneze.
 
„Cea mai mare realizare pe care consider că am avut-o în ultimii șapte ani cât timp am condus ISU Delta Tulcea consider că este echipa pe care am reușit să o conduc și cu ajutorul căreia am obținut rezultate foarte bune”, a menţionat fostul inspector șef al ISU „Delta” Tulcea, colonelul Florin Bașcău.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.