Victorie la judecătorie Colonelul Neculai Coman, de la ISU Dobrogea, la un pas de eliberare

Veste bună de la judecători pentru colonelul Coman, fost prim-adjunct al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Pentru a treia oară, magistraţii Judecătoriei Medgidia au admis solicitarea militarului de a fi eliberat pentru bună purtare din penitenciar. El a fost condamnat la o pedeapsă de trei ani şi jumătate de detenţie, după ce procurorii DNA l-au acuzat, atât pe fostul prim-adjunct, cât şi pe inspectorul-şef de la acel moment şi pe mai mulţi ofiţeri din conducere, că ar fi fraudat unul dintre concursurile pentru admiterea în cadrul instituţiei. În prezent, Judecătoria Medgidia a admis cea de-a treia solicitare a colonelului de a fi eliberat pentru bună purtare. Rămâne însă de văzut care va fi decizia Tribunalului Constanţa, ţinând cont de faptul că, de două ori, instanâa a admis contestaţia procurorilor DNA împotriva eliberării sale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Colonelul Neculai Coman, de la ISU „Dobrogea“, eliberat condiţionat pentru a treia oară de Judecătoria Medgidia

22 Jun 2016 1973

Colonelul Neculai Coman vrea să plece din penitenciar

16 Jun 2016 1803

A fost respinsă liberarea condiţionată a fostului prim-adjunct al şefului ISU „Dobrogea“, Neculai Coman

04 Feb 2016 1445

Doar o decizie e definitivă Viorel Costache, fostul şef al ISU „Dobrogea“, şi prim-adjunctul Neculai Coman, eliberaţi condiţionat

13 Nov 2015 3883

Neculai Coman, fostul şef al ISU „Dobrogea”, eliberat condiţionat de Judecătoria Medgidia? Tribunalul s-a opus (motivare)

30 Jul 2015 3827