Concert susţinut de Muzica Militară În această seară încep evenimentele dedicate Zilei Marinei Române

Începe evenimentele dedicate Zilei Marinei Marinei Române.

Prima etapa va avea loc in perioada 23 iulie - 8 august, iar calendarul activităţilor cuprinde concursuri sportive şi de specialitate, simpozioane, expoziţii de carte şi pictură cu tematică marină, se arată într-un comunicat de presă.

Astăzi, 23 iulie, începând cu ora 19.00, pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, din Constanţa, va avea loc un concert sustinut de Muzica Militara a Fortelor Navale si de alte formatii ale Cercului Militar Constanta.

De asemenea, sâmbătă, 26 iulie, este programat vernisajul expozitiei de pictură „Ancora de flori”, la Muzeul Marinei Romane, iar la Cercul Militar Constanta sunt  programate mai multe activitati cu specific marin, astfel: vineri, 1  august, simpozionul dedicat „Operatiunii 60.000”, cea mai mare operatie navala de evacuare din Marea Neagra, desfasurata in anul 1944; sambata, 2 august, concursul de sah „Cupa Ziua Marinei”; concurs de matelotaj, in perioada 4-7 august.

Duminica, 3 august, pe esplanada Comandamentului Flotei, va fi organizata o expozitie cu specific de marina, iar Muzica Militara a Fortelor Navale va sustine un spectacol artistic.

A doua etapa va avea loc in perioada 08-15 august, intitulata „Sapatamana Marii”, fiind programate activitati specifice, zilnic, in mai multe orase din tara.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fanfara Forțelor Navale va susţine un concert de Ziua Marinei

03 Aug 2016 3050

Noaptea Muzeelor Cozi imense la muzee şi la Acvariul din Constanţa (galerie foto+video)

21 May 2016 5839

Ziua Culturii Naționale Muzica Militară a Forţelor Navale va susține un program special la Constanța

12 Jan 2016 2214

Spectacol susţinut de Muzica Militară a Forţelor Navale (galerie foto)

05 Aug 2015 2512