Connect-R a incins atmosfera la Chitila Film Fest!

A doua editie a festivalului si-a ales castigatorii: Sectiunea Documentar - "Stana dintre vanturi" - regia Codruta Angelescu; Sectiunea Scurtmetraj - "Poc trosc si-un tort cu frisca", - regia Andrei Nicolae Teodorescu.

A doua editie a festivalului Chitila Film Fest a avut loc intre 31 august - 2 septembrie. Vineri, 31 august, seara a inceput cu un foc de artificii, asa cum nu s-a mai vazut de ceva vreme la un festival de film romanesc. Juriul si publicul au fost invitati sa urmareasca o seara a documentarelor, iar pentru sambata seara, 1 septembrie, scurtmetrajele au fost deliciul spectatorilor.

In premiera pentru festivalurile de gen, filmele înscrise în concurs au fost proiectate pe un ecran gigant, amplasat chiar pe lacul din Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a
Romaniei.

Anul trecut, din juriul ChitiliaFilmFestau facut parte regizorul Ioan Carmazan, actorul si profesorul Eusebiu Stefanescu si criticul de filmLaurentiu Damian care au fost placut surprins de organizarea
intregului eveniment. La a doua editie a festivalului, juriul a fost aproape neschimbat, semn ca organizatorii fac treaba buna! Regizorul Ioan Carmazan, criticul de filmLaurentiu Damian si Sorin Chivulescu au fost placut impresionati si de aceasta data de atmosfera de la Chitila Film Fest, pozitionand acest festival pe unul dintre locurile fruntase, ca fiind unul dintre cele mai bine organizate festivaluri in Romania! Membrii juriului au fost adusi la scena cu limuzine de lux!

100 de filme înscrise în competiţie

Dintr-o suta de filme care s-au inscris in competie, juriul a ales doar doi castigatori: la Sectiunea Documentar, a castigat "Stana dintre vanturi" - regia Codruta Angelescu, iar la Sectiunea Scurtmetraj - "Poc trosc si-un tort cu frisca", - regia Andrei Nicolae Teodorescu.

Premiile au constat in trofeul Chitila Film Fest, plus doua aparate foto profesionale!

Aseara a avut loc decernarea premiilor, iar dupa ce juriul a premiat castigatorii, seara s-a terminat incendiar printr-un concert de zile mari pentru Chitila. Connect-R,Sylvia&Dj Rynno si Mihai Margineanu au incins atmosfera la Chitila Film Fest, iar stadionul care a gazduit evenimentul a fost arhiplin! O atmosfera incinsa la propriu! Seara s-a terminat cu un foc de artificii, care i-a tinut pe cei prezenti minute in sir cu ochii indreptati spre cer. Aflat abia la a doua editie, Chitila Film Fest a devenit deja o traditie, urmand ca anul viitor sa-si surprinda fanii cu o organizare si mai spectaculoasa!

"Sunt foarte fericit ca editia de anul acesta a fost una reusita! Publicul a venit in numar foarte mare la Chitila Film Fest si bucuria noastra a fost in momentul in care am vazut ca bancutele amenajate erau deja pline iar cei care nu au mai gasit un loc liber s-au asezat pe iarba si au urmarit festivalul! Credem ca din punct de vedere tehnic am reusit sa multumim audienta, iar in ceea ce priveste filmele castigatoare credem ca juriul a facut cea mai buna alegere! Multumim inca o data partenerilor nostri si Primariei Chitila, prin primarul Emilian Oprea, pentru sprijinul acordat! Ne vedem la editia cu nr. 3!", a declarat Marius China, unul dintre organizatorii evenimentului si manager Sprint Media Group.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Connect Development SRL și-a schimbat sediul social

24 Dec 2023 632

Concertele verii continuă la Mamaia Regal de muzică live cu Claudia Pătrășcanu și Marius Mihalache, alături de invitații săi

17 Aug 2023 1056

Evenimente Constanța Un weekend plin de muzică și distracție în Mamaia

09 Aug 2023 2263

Connect-R, semnal de alarmă, după ce i-a fost furată identitatea în mediul online- „Circulă un cont fals...”

07 Jan 2023 1902

Piața Ovidiu, scena unui concert de Sfântul Andrei în organizarea Consiliului Județean Constanța

15 Nov 2022 8904

Ce i s-a întâmplat Mishei, fosta soție a lui Connect-r, după ce a comandat mâncare online. “Mi-a adus…”

10 Jul 2022 2252

Melodia Zilei Alina Eremia și Connect-R - Supertare (VIDEO)

11 Jun 2022 2293

Iulian- Gabriel Răileanu de la Blue Steffy SRL și-a mai înființat o firmă care oferă facilităţi de cazare pentru vacanţe

25 May 2022 1800

#ConstanțaCulturală Încep concertele în Mamaia. Connect-R & Johny Romano, în clubul LUV

27 Apr 2022 3048

Melodia zilei Mario Fresh x Connect-R - Umbre | Official Video

05 Mar 2022 2476

Connect-R, mesaj pentru preotul Daniel Balaș, din Constanța, după suspendarea acestuia de la slujire. "Părinte, important e că te iubesc oamenii"

01 Mar 2022 53231

Constanța Concerte extraordinare în cadrul festivalului KIMARO. Ce artiști vor urca pe scenă în această seară

14 Aug 2021 4449

O nouă societate comercială se înființează la Constanța. Cu ce se va ocupa

09 Aug 2021 1376

ONE! Festival. Muzica românească va răsuna în Piața Ovidiu

25 Jul 2019 11939

Mașină furată din Belgia, găsită la Constanța. Ce a declarat șoferul autoturismului oprit în trafic

23 Apr 2018 3304