Conpet SA a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor. Vezi convocatorul

SC Conpet SA a trimis Bursei de Valori Bucureşti un document privind convocarea Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor (A.G.O.A.) si Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor (A.G.E.A.). Prima convocare A.G.O.A. este programată pentru data de 23 octombrie, la ora 10.00, iar cea de-a doua pentru data de 24 octombrie, la aceeaşi oră.

De asemenea, prima convocare A.G.E.A. este programată pentru data de 23 octombrie, la ora 10.30, iar cea de-a doua pentru data de 24 octombrie, la aceeaşi oră.

Ambele Adunări se vor desfăşura la sediul social al societatii, situat in Pioiesti, strada Anul 1848 numerele 1-3.


Convocatorul A.G.O.A. cuprinde urmatoarea Ordine de zi:

1. Numirea firmei KPMG AUDIT SRL Bucuresti ca auditor statutar al societatii si fixarea duratei contractului de servicii de audit statutar-2 ani, privind auditarea situatiilor financiare pentru anii 2014 si 2015.
2. Imputernicirea:
a) Presedintelui adunarii pentru semnarea hotararii A.G.O.A.;
b) Presedintelui Consiliului de Administratie pentru actualizarea Anexei 1 la Actul Constitutiv privind datele auditorului statutar si durata contractului, precum si pentru punerea in aplicare a hotararii A.G.O.A., conform prevederilor legale;
c) Directorului General pentru efectuarea formalitatilor necesare inregistrarii hotararii A.G.O.A. la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Prahova si publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei Partea a IV-a, inregistrarii formei actualizate a Actului Constitutiv privind auditorul financiar la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Prahova, precum si pentru acordarea dreptului de a delega unei alte persoane mandatul pentru efectuarea formalitatilor mai sus mentionate.
3. Stabilirea datei de 10.11.2014, propusa de Consiliul de Administratie, ca data de inregistrare, care serveste la identificarea actionarilor asupra carora se vor rasfrange efectele hotararii A.G.O.A., in conformitate cu prevederile art. 238 alin. (1) din Legea nr. 297/2004 privind piata de capital si cu Regulamentul C.N.V.M. nr. 1/2006.
II. A.G.E.A. este convocata pentru data de 23.10.2014 (prima convocare) / 24.10.2014 (a doua convocare), ora 10:30, la sediul social al societatii, situat in Ploiesti, str. Anul 1848 nr. 1-3. Data de referinta a A.G.E.A.: 13.10.2014. Data de inregistrare propusa de Consiliul de Administrate: 10.11.2014.


Convocatorul A.G.E.A. cuprinde urmatoarea Ordine de zi:

1. Aprobarea prezentarii de catre Consiliul de Administratie de informari trimestriale privind achizitia de bunuri, servicii si lucrari a caror valoare este mai mare decat 500.000 Euro / achizitie (pentru achizitiile de bunuri si lucrari), si respectiv 100.000 Euro / achizitie (pentru servicii) si implementarea unui sistem centralizat de monitorizare a achizitiilor publice la nivelul societatii, operational incepand cu data de 01.01.2015. Informatiile vor fi cuprinse intr-un raport al Consiliului de Administratie care se publica trimestrial pe pagina de internet a societatii. In raport vor fi incluse informatii referitoare la temeiul legal in baza caruia s-a desfasurat achizitia, procedura de achizitie desfasurata, obiectul contractului de achizitie, valoarea si durata acestuia. In vederea monitorizarii implementarii sistemului centralizat se vor prezenta informari periodice referitoare la stadiul procesului.
2. Aprobarea elaborarii de catre Consiliul de Administratie a unui raport anual privind situatia sponsorizarilor acordate de societate si publicarea, pe pagina de internet a societatii, pana cel tarziu sfarsitul lunii ianuarie a raportului intocmit pentru anul anterior.
3. Aprobarea elaborarii de catre Consiliul de Administratie, pana la sfarsitul anului 2014, a Strategiei de dezvoltare pentru perioada 2015-2025, coroborat cu Planul de administrare intocmit de Consiliul de Administratie.
4. Imputernicirea:
a) Presedintelui adunarii pentru semnarea hotararii A.G.E.A.;
b) Presedintelui Consiliului de Administratie pentru punerea in aplicare a hotararii A.G.E.A., conform prevederilor legale;
c) Directorului General pentru efectuarea formalitatilor necesare inregistrarii hotararii A.G.E.A. la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Prahova, publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei Partea a IV-a, precum si pentru acordarea dreptului de a delega unei alte persoane mandatul pentru efectuarea formalitatilor mai sus mentionate.
5. Stabilirea datei de 10.11.2014, propusa de Consiliul de Administratie, ca data de inregistrare, care serveste la identificarea actionarilor asupra carora se vor rasfrange efectele hotararii A.G.E.A., in conformitate cu prevederile art. 238 alin. (1) din Legea nr. 297/ 2004 privind piata de capital si cu Regulamentul C.N.V.M. nr. 1/2006.

sursă foto: www.economica.net





Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.