UPDATE. Consilierii judeţeni în şedinţă extraordinară

Sedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean Constanţa a început. În sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ sunt prezenţi 33 de consilieri judeţeni. 



Pe ordinea de zi a întrunirii sunt incluse următoarele proiecte de hotărâre:
1. Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă într-un dosar penal.
Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
2.  Proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a unui bun imobil proprietate publică a Judeţului Constanţa, către Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa.
Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului judeţean pe anul 2016.
Iniţiator : Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
Cel de-al patrulea proiect de hotărâre propus pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a CJC şi care viza desemnarea reprezentantului judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“ a fost retras.
 

UPDATE


Primul proiect, privind exprimarea acordului referitor la constituirea Judeţului Constanţa ca parte civilă în dosarul Geotop, a trecut, cu o abtinere.

A trecut si al doilea proiect, privind darea în folosinţă gratuită a unui bun imobil proprietate publică a Judeţului Constanţa, către Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa.

Şi proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului judeţean pe anul 2016 a trecut.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

LOCUITOR

25 Nov, 2016 13:30

Dacă voi avetzi bani, banii voștri, RADET-ule, sunt banii noștri, dacă guvernul își sporește veniturile de la o zi la alta, noi, romanii sărăcim de la o zi la alta, atunci cum să plătim datoriile la timp, către statul român, ne mirăm, cum de nu vă este rușine, ca să ne "punetzi / băgatzi sula-n coaste" ca să plătim datoriile la timp, chiar numai avetzi : rușine si bunul simtz, ca să intzelegetzi prin câte greutătzi trece marea masă a poporului romăn ?! Călcatzi pe cadavre, pentru a vă rezolva interesul vostru, banii si banii pe care i-atzi transformat in icoane și la care va închinatzi ! RUUUȘINE !Punetzi bani de la voi, că atzi acumulat destui bani de pe urma noastră, a săracilor de români, vai de noi ?!

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 117

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 286

Fost contracandidat al lui Nicolae Manolescu la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor a devenit consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța

24 Apr 2024 417

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 356

Licitații publice CJC cumpără dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

24 Apr 2024 252

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 526

CJ Constanța achiziționează 25 de microbuze electrice pentru UAT-urile din județ (VIDEO)

24 Apr 2024 473

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 560

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 706

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 464

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 293

Consiliul Județean Constanța va semna contractul pentru dotarea cu microbuze electrice a școlilor din județ

22 Apr 2024 776

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1258

Proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța Se înființează Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar (DOCUMENT)

22 Apr 2024 2307

Achiziționarea serviciilor de consultanță juridică și reprezentare juridică în instanță pentru Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, în atenția consilierilor județeni (DOCUMENT)

22 Apr 2024 317