Consilierii locali din Mangalia se întâlnesc azi în şedinţă. Vezi ordinea de zi

Consiliul Local Mangalia se va reuni azi, 3 aprilie, începând cu ora 13.00, într-o şedinţă ordinară pentru a dezbate mai multe proiecte de hotărâre, printre care bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul în curs, precum şi organigrama municipalităţii. Pe ordinea de zi mai figurează înfiinţarea Centrului Cultural Mangalia, amenajarea unei staţii de transport public local de persoane, pe traseul Mangalia-Olimp, aprobarea listei de priorităţi pentru solicitanţii de locuinţe sociale, locuinţe în regim de închiriere şi locuinţe libere, realizate de ANL.

Totodată, consilierii locali vor discuta despre reglementarea juridică a unor spaţii de locuit, subvenţia la transportul public şi Regulamentul de creştere şi deţinere a păsărilor de curte şi animalelor domestice, în municipiul Mangalia. În cadrul şedinţei se va dezabate, spre adoptare, Regulamentul de gestionare a populaţiei canine din municipiul Mangalia, precum şi un plan de acţiuni şi lucrări de interes local, pentru anul în curs.

Cu aceeaşi ocazie, consilierii vor discuta despre inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipalităţii, precum şi despre prelungirea Planului de Urbanism General şi regulamentul aferent acestuia. Pe ordinea de zi mai figurează un proiect privind reglementarea activităţii societăţilor de colectare a deşeurilor feroase şi neferoase, precum şi un alt proiect vizând suplimentarea domeniului privat al municipalităţii. În cadrul aceleiaşi întruniri a CL, se va dezbate proiectul privind amenajarea unui Bazar al meşteşugarilor populari, în staţiunea Neptun.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aprobarea raportului activității CA-ului CT BUS SA pentru trimestrul II din 2023 se află în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Apr 2024 51

Proiectul, pe masa consilierilor locali Chioșcul alimentar situat la parterul Școlii Generale nr. 15 „Grigore Antipa" din Constanța poate fi închiriat (DOCUMENT)

24 Apr 2024 63

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 194

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 195

Justiție Constanța Judecătorul Florin Cosmin Bobei, de la Judecătoria Medgidia, schimb de robe!

24 Apr 2024 265

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 441

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

23 Apr 2024 408

Ședință CLM Constanța Mai multe terenuri din Constanța, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

23 Apr 2024 377

Ședință CLM Constanța Situația unor terenuri din municipiul Constanța, în atenția consilierilor locali. Unde sunt situate(DOCUMENT)

23 Apr 2024 360

Noi membri în plenul consiliului concurenței

23 Apr 2024 280

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 486

ZIUA LIVE Autoritățile locale au obligația să intervină în susținerea persoanelor aflate la risc de sărăcie sau cu probleme de sănătate!

23 Apr 2024 406

CNSC a anulat procedura de atribuire a contractului de servicii de reparații și întreținere a autovehiculelor de la Canalel Navigabile SA

23 Apr 2024 277

MAEParticiparea secretarului de stat Ana Tinca la reuniunea miniștrilor afacerilor externe din statele membre ale UE

23 Apr 2024 211

Un constănțean, la mâna aleșilor locali Planul urbanistic de detaliu pentru construirea unei locuinţe, pe ordinea de zi a ședinței CLM Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 349