Constanța Săptămâna Internațională a Frumuseții și Modei pentru Surzi, în premieră, în România

„Săptămâna Internațională a Frumuseții și Modei pentru Surzi” se desfășoara pe perioada 2-12 septembrie, pentru prima dată în România.
 
Asociația „Deaf Stars”, din Germania, alături de Asociația Națională a Surzilor din România, au devenit parteneri în acest eveniment de notorietate internațională. Cu ajutorul celor două asociații, proiectul se află acum, în premieră, în România.
 
Cei mai frumoși și talentați surzi vor putea să-și pună abilitățile de designeri în valoare, în data de 9 și 10 septembrie, la concursurile care vor stabilii câștigătorii.
 
Participanții sunt invitați pe 9 septembrie, începând cu ora 15.30, în Piațeta Perla din Mamaia, unde se va organiza „Finala Săptămânii internaționale a modei pentru surzi”. La eveniment vor participa designeri surzi din întreaga lume.
 
În ziua următoare, între orele 16.00-21.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, va avea loc „Finala Concursului Internațional de Frumusețe «Miss & Mister Deaf Stars»”. Tineri surzi din Mongolia, Somalia, Japonia, China, Rusia, Franța, Anglia, Germania, Ungaria, Ucraina, Belarus, Norvegia, Danemarca, Suedia, Coreea, și desigur, România, vor participa la acest concurs.
 
Doi tineri surzi, băiat și fată, vor devenii, pe o perioadă de un an, „ambasadorii comunității surzilor” din întreaga lume. Cei doi vor fi și vocea de care comunitatea surdă are nevoie.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.