Constănţeancă, nemulţumită de serviciile UPU „Absorbante şi sânge pe jos în toaletă, rahatul uscat, coşurile pline“



O pacientă nemulţumită de serviciile acordate de Unitatea de Primiri Urgenţe a postat pe pagina de Facebook a cotidianului ZIUA de Constanţa un mesaj în care povesteşte prin ce a trecut, ieri seara.
 
„Aseară pe la orele 20 am ajuns în urgenţă cu copilul. Acasă am reuşit sa ajung dimineaţa la 3. În urgenţă este dezastrul. Copilul avea febra 40, tremura, vărsa. A trebuit să meargă la toaletă să verse. Mizeria se vede, absorbante pe jos, sânge pe jos în toaletă, rahatul uscat, coşurile pline. Personalul foarte arogant, asistentele şi infirmierele se cred medici. Am îndraznit să mă aşez dupa ore de stat în picioare pe un scaun, acolo în sala de triere. A venit o asditentă la mine, ţipând eu sa ma ridic ca nu sunt bolnavă, pot sta în picioare. I-am spus că nu pot sta în picioare, având piciorul atât de umflat, încât îmi dădea afara din papuc. A trimis paza să mă scoată afar, iar agentul, când a văzut că sunt operată de curând la picior, a mers la piţi nervoasă, i-a spus că el nu mă poate da afară pentru că am tije şi şuruburi în picior. Am avut curajul să o întreb dacă este normal ca un pacient venit după mine să intre imediat, deoarece a venit o altă colegă cu piţi, s-au luat la pupici şi a intrat. Într-un final am fost băgaţi în seamă şi trimişi la spitalul de Infecţioase“, a scrie L.L. pe facebook.


 
În replică, Rodica Tudoran, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe, a declarat că reclamaţiile nu sunt în totalitate adevărate.

„În grupurile sanitare se face curăţenie din oră în oră. Doamna care a reclamat mizeria şi a intrat în toaletă după un pacient care a făcut murdărie trebuia să anunţe o infirmieră. Nu putem pune după fiecare pacient care intră în toaletă o infirmieră. Copii au grupurile lor sanitare! De ce nu a intrat la copii, dar la adulţi? Avem zile aglometate, avem zeci de pacienţi. De ce nimeni nu vede şi munca pe care o depunem? De ce nimeni nu vede şi greutăţile cu care ne confruntăm? Că şi noi nu mai putem! “, a declarat Rodica Tudoran.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Marian

08 Jul, 2016 06:32

Doamne ce dezastru la primiri urgente,doamna sefaTudoran numai vaite si acuze,si scuze deloc, pai nu va obliga nimeni doamna sa fiti Sefa,mergeti afara si lucrati sau la Patron ca noi si mai vedem.

Elena

02 Jul, 2016 00:56

Am fost de cateva ori in UPU ,cu copilul dar nu am vazut nici o toaleta pentru copiii,aceasi toaleta o folosc si adultiii si copiii.Scuzele se gasec foarte usor dar pt microbi si bacteriile care se i-au din spitale ce scuza mai aveti !?....Pacienti vin gata infectati de acasa???Virusi ,bacteriile,microbii sunt dovada a jegului ,mizeriei ,neglijentei din spitale.Vi cu o boala pleci cu 3.Cat despre personal...foarte rar am intalnit oameni care sa isi faca meseria cu respect fata de cetateni.Pleci din UPU cu dezamagire TOTALA.

mircea

01 Jul, 2016 20:43

un spital al mortii, asta e SCJU... carcalaci, mizerie, infirmiere obeze care bat pacientii, doctori slab pregatiti.. Terapia intensiva care leaga pacientii si ii sedeaza pana ajung la morga...toate poarta un nume SCJU

Marian

30 Jun, 2016 20:30

Sunteți mizerabila doamnă șefă în urgență se poate muri și știți asta personalul este inferior din toate punctele de vedere n au nici o calificare îți pun diagnostic eronat stai cu orele și pleci cu un gust amar rușine sa va fie Halal de țară

Carmen

30 Jun, 2016 20:21

Dragii nostri lucratori din sistemul sanitar, respect pentru voi si pentru eforturile pe care le faceti... E datoria voastra sa tineti curatenie si sa nu expuneti pacientii la noi infectii.. Poate ca faceti multe altele pe care oamenii nu le vad, dar nu e treaba lor sa stie. Si mizeria uscata probabil ca era acolo de Mai mult decat o ora... Insa, voi v-ati obisnuit mereu sa veniti cu scuze pentru orice opinie si reclamatie. Asta e locul de munca... Accepti reclamatiile sau alegeti Alta cariera... Simplu. Nu exista scuza pentru Asa mizerie intr-un spital, indiferent cine a folosit baia. In permanenta trebuie verificat si curatat. Voi ar trebui sa cereti scuze pacientilor pentru riscurile de infectie la care ii expuneti in fiecare clipa.

Articole asemanatoare

„Este foarte trist ce se întâmplă acolo“ 88% dintre participanţii la sondaj, nemulţumiţi de activitatea Urgenţelor din Constanţa

18 Jul 2016 3522