Constănțeanul Sebastian Bodu, locul al doilea, pe lista candidaţilor PNŢCD la alegerile europarlamentare

Comitetul Naţional de Conducere al PNŢCD va aviza mâine lista candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare, pe primul loc figurând preşedintele Aurelian Pavelescu, urmat de actualul europarlamentar PDL Sebastian Bodu şi de fostul Avocat al Poporului, Gheorghe Iancu.

Aflat la Constanţa, la reuniunea regională a PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a vorbit despre stadiul pregătirilor pentru alegerile europarlamentare. „Mâine vom anunţa public prezenţa lui Sebastian Bodu pe locul al doilea, a acceptat deja, urmat de personalităţi cunoscute, Gheorghe Iancu fostul Avocat al poprului, domnul Alex Ştefănescu iar Maria Stavrositu, preşedintele organizaţiei judeţene a PNŢCD Constanţa, va ocupa un loc fruntaş”. Liderul ţărăniştilor crede că la europarlamentare, PNŢCD va reuşi să atingă pragul electoral de 5%. Aurelian Pavelescu şi-a arătat însă dezamăgirea că pentru alegerile prezidenţiale, Dreapta nu a reuşit să se coaguleze, eşecul fiind atribuit Partidului  Democrat Liberal. „Le-am propus liderilor Dreptei să creem un proiect comun, după modelul Cornelui Coposu, dar refuzul PDL, care în mod natural ar fi trebuit să coaguleze Dreapta, fiind cel mai mare partid din opoziţie, a dus la acest eşec”. După alegerile europarlamentare, PNŢCD nu mai este dispus „să legifereze  pe oricine” pentru alegerile prezidenţiale pentru că „ niciunul dintre candidaţii Dreptei nu este aproape de valorile noastre”.

Sursa text:www.evz.ro
Sursa foto:Rtv

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ronaldo

24 Mar, 2014 21:40

Lista PNTCD este alcatuita din basisti sau fosti PDL-isti, ceea ce arata ca acest partid este controlat de Basescu, iar taranistii autentici sunt dati la o parte

Mario

24 Mar, 2014 15:57

Taranistii autentici au identificat impostura si nu vor vota pentru lista impusa de Traian Basescu. Taranistii adevarati stiu ca orice vot dat partidutelor lui Basescu inseamna fragmentarea voturilor dreptei, ceea ce nu face decat bine PSD-ului.

jean

24 Mar, 2014 15:49

Primul loc pe lista PNȚ-CD este Pavelescu, omul prin care controlează Băsescu partidul. Pe locurile doi și trei sunt doi foști pedeliști. Țărăniștii autentici au identificat impostura și nu vor vota pentru lista impusă de Traian Băsescu. Țărăniștii adevărați știu că orice vot dat partidulețelor lui Băsescu înseamnă fragmentarea voturilor dreptei, ceea ce nu face decât bine PSD-ului. La alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2014, țărăniștii și oamenii de dreapta din România au o singură alternativă credibilă: PNL.

Alin

24 Mar, 2014 15:35

Taranistii adevarati stiu ca orice vot dat partidutelor lui Basescu inseamna fragmentarea voturilor dreptei,ceea ce nu face decat bine PSD-ului.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din 2014,taranistii si oamenii de dreapta din Romania au o singura alternativa credibila:PNL.

Vali

24 Mar, 2014 15:05

Chiar si lista la europarlamentare a PNTCD este controlata de Basescu, dovada principala fiind ca in fruntea listei se afla Pavelescu, omul prin care Traian Basescu controleaza tot. Daca nu va convinge asta, atunci de ce locurile 2 si 3 sunt ocupate de fosti PDL-isti?! Adevaratii taranisti realizeaza acest lucru, insa prea tarziu , pt ca din pacate PNTCD numai este ce a fost. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din 2014, taranistii si oamenii de dreapta din Romania au o singura alternativa credibila, dupa parerea mea, iar aceea este PNL.

Sergiu

24 Mar, 2014 14:24

Oemnii din capul listei PNT-CD sunt oamenii lui Basescu! Adevaratii Taranisti au refuzat sa faca parte din jocurile lui Basescu. Taranistii stiu ca exista o singura optiune de dreapta in Romania: PNL!

David

24 Mar, 2014 14:05

Aceasta lista a celor de la PNTCD nu reflecta doctrina si “crezul” acestui partid, e greu de crezut, cand pe primele pozitii se afla persoanaje care au un trecut pesedist. Traian Basescu si-a pus in miscare aceasta morisca, EBA and company in PMP si in PNTCD pe, Aurelian Pavelescu si acest personaj “simpatic” Sebastian Bodu.

AdrianTudor

24 Mar, 2014 13:28

Primul pe lista, Aurelian Pavalescu este omul lui Basescu, prin el isi intareste Basescu controlul asupra respectivului partid, PNTCD intra sub controlul lui Basescu prin urmare si sub controlul lui Ponta si al PSD-ului. Voturile in favoarea PTCD sunt defapt voturi in favoare PSD-ului. Singura solutie impotriva PSD, Ponta si Basescu si al controlului pe care il exercita asupra altor partide este PNL-ul!

Nikoss

24 Mar, 2014 13:20

Cu regret vad cum Basescu manipuleaza scena politica romaneasca.Aghiotantii lui Basescu impartiti la partide ca PMP sau PNTCD, Pavelescu reprezentand omul de baza al lui Basescu din partea taranistilor, urmat de fosti pedelisti care nu s-au lepadat de necurat.

vladimir@yahoo.com

24 Mar, 2014 12:59

Primul loc pe lista PNT-CD este Pavelescu, omul prin care controleaza Basescu partidul.Pe locurile doi si trei sunt doi fosti pedelisti.Taranistii autentici au identificat impostura si nu vor vota pentru lista impusa de Traian Basescu .Taranistii adevarati stiu ca orice vot dat partiduletelor lui Basescu inseamna fragmentarea voturilor dreptei,ceea ce nu face decat bine PSD-ului.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din 2014 ,taranistii si oamenii de dreapta din Romania au o singura alternativa credibila:PNL.

rosandreea

24 Mar, 2014 12:57

Primul loc pe lista PNT-CD este Pavelescu, omul prin care controleaza Basescu partidul.Pe locurile doi si trei sunt doi fosti pedelisti.Taranistii autentici au identificat impostura si nu vor vota pentru lista impusa de Traian Basescu .Taranistii adevarati stiu ca orice vot dat partiduletelor lui Basescu inseamna fragmentarea voturilor dreptei,ceea ce nu face decat bine PSD-ului.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din 2014 ,taranistii si oamenii de dreapta din Romania au o singura alternativa credibila:PNL. Primul loc pe lista PNT-CD este Pavelescu, omul prin care controleaza Basescu partidul.Pe locurile doi si trei sunt doi fosti pedelisti.Taranistii autentici au identificat impostura si nu vor vota pentru lista impusa de Traian Basescu .Taranistii adevarati stiu ca orice vot dat partiduletelor lui Basescu inseamna fragmentarea voturilor dreptei,ceea ce nu face decat bine PSD-ului.La alegerile europarlamentare si prezidentiale din 2014 ,taranistii si oamenii de dreapta din Romania au o singura alternativa credibila:PNL.

emil

24 Mar, 2014 11:41

Primul loc pe list PNTCD este Pavelescu, omul prin care controleaza Basescu Partidul. Pe locurile 2 si 3 sunt doi fosti pedelisti. Taranistii autentici au identificat impostura si nu vor vota pentru lista impusa de Basescu.

beatrice

24 Mar, 2014 11:36

La alegerile prezidentiale si europarlamentare din 2014,taranistii si oamnenii de dreapta din Romania au o singura alternativa credibila PNL !!! Pe primele locuri in listele PNT-CD sunt pusi oameni prin care Basescu controleaza partidul!!Taranistii adevarati stiu ca orice vot acordat partidutelor lui Basescu inseamna fragmentarea votului de dreapta!!

Vendetta

24 Mar, 2014 11:12

In frunte cu Pavelescu si aialalti doi care-i urmeaza Base a subjugat PNTCD, chiar spuneau nu demult tarnistii adevarati (si nu traseistii aceia parventiti) cum ca singurul reprezentant al dreptei capabil sa tina piept PSD este PNL-ul si ca ei nu vor sustine candidatii partidului lor pentru faptul ca nu sunt de fapt ai lor si ca daca Romania e sa ia o turnura spre politica de dreapta singura solutie e sa sustina candidatii PNL.

Articole asemanatoare

Firme Constanța Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 al Oil Terminal SA a fost aprobat

04 Apr 2024 677

Primăria Constanța, autorizație de desființare pentru Oil Terminal SA

27 Nov 2023 1324

Firme Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Oil Terminal SA, convocată. Ce cuprinde ordinea de zi

01 Aug 2023 1219

Ciutureanu joacă în prelungiri! A patra prelungire de mandat dictată de Consiliul de Administrație al Oil Terminal

10 May 2023 2210

Decizii semnate de premierul Cîțu. Constănțeanul Sebastian Bodu eliberat din funcție și repus pe post în câteva zile

19 Jan 2021 2944

Premierul Cîțu i-a eliberat din funcție pe consilierii fostului premier Orban. Sunt vizați și doi constănțeni

13 Jan 2021 2772

Constănţean, fost şef al ANAF, numit consilier la Cancelaria lui Orban. Fratele lui este procuror la DNA Constanţa

25 Feb 2020 5527

Sebastian Bodu, candidat din partea UDMR Constanța!?

17 Oct 2016 3838

Fost șef ANAF amenință că va da în judecată Guvernul Cioloș. Vezi care este motivul

03 Sep 2016 2500

Curtea de Conturi, în control la Administraţia Prezidenţială

31 Mar 2016 2133

Fostul șef ANAF, Sebastian Bodu, dă în judecată Guvernul

13 Mar 2016 2674

Sebastian Bodu vrea ca statul să recupereze de la Iohannis sute de mii de euro

18 Feb 2016 2297

New-entry? Despre (im)probabila candidatură a lui Sebastian Bodu la Primăria Constanţa

31 Jul 2015 3434

Fostul șef ANAF, Sebastian Bodu, reclamă fiscul la poliție

03 May 2015 2261

Stiripesurse.ro CULMEA fiscului! ANAF a fost dată în judecată de un fost șef

02 May 2015 2755