UPDATE 7. PSD se delimitează de acţiunile sale Aflat sub control judiciar, Nicuşor Constantinescu atacă judecătorii. Acuzaţii şi la adresa ministrului Cazanciuc şi a procurorului Andrei Bodean (VIDEO)

Nicușor Constantinescu atacă judecătorii. El susține că aceștia sunt terorizați, șantajați de binomul DNA - SRI aripa Coldea pentru a da sentințe fără probe. 

În acest context, el a făcut referire la judecătoarea Corina Jijia, cea care îl menține pe Radu Mazăre în arest.

Amintim şi faptul că înainte de a începe conferinţa de presă Nicuşor Constantinescu, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Cobstanţa a trimis un comunicat de presă prin care preciza că se delimitează de acţiunile sale. Organizaţia Judeţeană a PSD Constanţa, a făcut câteva precizări referitoare la situaţia creată în partid recent, privind docuemntele semnate de Nicuşor Constantinescu. Şeful PSD Constanţa, senatorul Nicolae Moga, delimitându-se de acţiunile lui Constantinescu.
CITEŞTE AICI DETALII COMPLETE:

UPDATE 7, 14.48
Atac fără precedent. Nicușor Constantinescu susține că procurorul Andrei Bodean nu face dosare decât lui și lui Radu Mazăre.
L-a criticat, de asemenea, pe ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, care, susține el, ar fi tolerat abuzuri grave. Nicușor Constantinescu a declarat și că Robert Cazanciuc va pleca în maximum două, trei zile din funcția de ministru.
CITEŞTE ŞI:

UPDATE 6, 14.35
Nicușor Constantinescu a declarat că îl susține 100 la sută pe Decebal Făgădău la Primăria Constanța.
VEZI AICI:

UPDATE 5, 14.25
Nicușor Constantinescu a anunțat că va candida la funcția de președinte al Organizației Județene a PSD Constanța. În acest sens, face un apel disperat la primăriile PSD din județul Constanța cărora le cere sprijin. 
VEZI AICI MAI MULTE:


UPDATE 4, 14.15
Nicușor Constantinescu își atacă dur colegii din PSD Constanța. I-a acuzat de lașitate pentru că nu au ieșit public să îl apere pe el și pe Radu Mazăre atunci când au fost arestați preventiv.
„Eu nu m-am născut în genunchi. M-am născut în picioare și o să mor în picioare. Nu mi-am dat demisia și nu mi-o voi da vreodată. Probabil că de azi sunt suspendat”, a declarat Nicușor Constantinescu într-o conferință de presă.
Nicușor Constantinescu susține că toate hârtiile și deciziile semnate de el până astăzi sunt statuare. El susține că ar fi avut un mandat de la Radu Mazăre să conducă organizația în lipsa lui. 
VEZI MAI MULTE AICI:

UPDATE 3, 13.57
Nicușor Constantinescu a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că se bucură de faptul că moțiunea de cenzură a PNL nu a trecut și că îi felicită pe parlamentarii PSD de Constanța care au votat împotriva moțiunii.
Reamintim că plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a respins astăzi moțiunea de cenzură inițiată de PNL, intitulată „Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!", cu 194 voturi „pentru", 13 „împotrivă" și 7 abțineri.
VEZI MAI MULTE AICI:
Reamintim că plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului a respins astăzi moțiunea de cenzură inițiată de PNL, intitulată „Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!", cu 194 voturi „pentru", 13 „împotrivă" și 7 abțineri.

UPDATE 2, ora 13.53.
Constantinescu  susține că aceștia sunt terorizați, șantajați de binomul DNA - SRI aripa Coldea pentru a da sentințe fără probe. 
În acest context, el a făcut referire la judecătoarea Corina Jijia, cea care îl menține pe Radu Mazăre în arest.
VEZI MAI MULTE AICI:

UPDATE 1, 13.50.
Nicușor Constantinescu a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că el și Radu Mazăre, dar și Sorin Strutinsky sunt victimele arestărilor preventive, fără probe.
Nicușor Constantinescu a criticat dur ceea ce el numește binomul DNA - SRI.
VEZI MAI MULTE:

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Directori din Consiliul Județean Constanța și oameni de afaceri, condamnați definitiv! Cererea de revizuire, respinsă

19 Apr 2024 1565

Administrația Chițac, în proces cu Mazăre și Nicușor pentru Fundația Fantasio! Surpriză la Tribunalul Constanța (MINUTA)

14 Apr 2024 680

Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu, amânat pentru finele lunii! Se pregătește audierea lui Ionuţ Ţiţimeaua, fost director în CJC

01 Apr 2024 935

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 853

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 847

Se vinde pensiunea „Grindul Lupilor“, din Sinoe, aparținând Ideea Contrast SRL! Asociați - Mazăre, Strutinsky, Constantinescu și Săvulescu

19 Feb 2024 1131

Mazăre și Nicușor, dați în judecată de administrația Chițac! Judecătoria Constanța și-a declinat competența

09 Feb 2024 1487

Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, victorie la Curtea Supremă! La mijloc sunt aproape 3 milioane de dolari (MINUTA)

07 Feb 2024 1682

Tribunalul Constanța, termen nou în dosarul privind cadastrarea județului Constanța!

27 Jan 2024 935

Retrospectiva insolvențelor la Constanța! Cele mai importante decizii ale anului 2023

21 Dec 2023 1450

Constanța. Răsturnare de situație în cazul insolvenței Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul sucursala Năvodari

03 Dec 2023 1532

Gabriel Mustaţă, transferat la Curtea de Apel Constanța Niţeanu Voichiţa Mihaela este noul judecător al dosarului privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu. Noul termen, februarie 2024

26 Nov 2023 1020

Înalta Curte a decis! Dosarul privind Herghelia Mangalia și lacul Corbu rămâne la Tribunalul Constanța!

23 Nov 2023 854

S-a cerut falimentul SC Xenoti SRL, firmă ce deține Hotelul Flora, din Mamaia! Iată decizia Tribunalului Constanța!

08 Nov 2023 1369

Curtea de Apel Constanța a suspendat intrarea în insolvență a companiei Calik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi Istanbul - Sucursala Năvodari

01 Nov 2023 1085