Costa Deliziosa a ancorat în Constanța (galerie foto)

Venită pentru prima dată în acest an, Costa Deliziosa a ancorat astăzi de dimineață în portul Constanța, ducând la bord aproximativ 3000 de turiști.

Construit în anul 2010, pachebotul aparține companiei italiene de croaziere Costa Cruciere și poate fi considerată ca fiind „sora mai mică” a Costei Concordia, vasul de pasageri ce s-a scufundat în anul 2012.

Vasul este cel mai mare din câte au acostat în portul Constanța.

Croaziera a avut două puncte de îmbarcare. Primul a fost la Civitavecchia din 26 aprilie și întoarcere în data de 9 mai tot la Civitavecchia. Iar cel de-al doila punct de plecare a fost de la Savona de pe 27 aprilie și se va întoarce pe 10 aprilie în același oraș din Italia.

Până să ajungă în portul Constanța, pachebotul s-a oprit în: Katakolon/Olympia, Mykonos, Izmir și Istanbul. Iar după ce va pleca din România, ultimele două porturi în care va opri vor fi: Burgas și Piraeus/Atena.

Nava de croazieră se mândrește cu 1130 de cabine în total, peste 300 de lucrări de artă originale, 4 restaurante, 11 baruri, un centru spa de 3.500 mp cu 3 piscine pentru adulți  și un parc acvatic pentru copii, pistă de jogging,  4 jacuzzi, un cinema 4D, un teatru pe trei niveluri, un cazino, un centru comercial, un simulator de golf și o bibliotecă.​

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pasagerul Costa Deliziosa a ajuns astăzi în Constanța

21 Jun 2014 2239