CRBL lansează piesa „Hey, mama“ în Summer Crush Mamaia

CRBL, MC Adi Mihăilă şi DJ Lucian Bărbulescu, trei grei ai distracţiei, vor da tonul celei mai tari petreceri din acest an din Summer Crush Mamaia, club care îşi redeschide porţile de vineri seara, pentru un nou sezon estival. CRBL şi invitaţii săi vor da tonul distacţiei, vineri seara, unde sunt aşteptaţi să vină toţi cei care îşi vor petrece week-end-ul acesta la mare. Pentru că românul autentic face haz de necaz, spectacolul pus în scenă de CRBL în Summer Crush Mamaia, va fi show inedit, care sfidează cotidianul. După ce a strigat în gura mare că „Românul nu are noroc", CRBL  revine cu un nou single, un track antrenant, dedicat sezonului estival, ce păstrează stilul inconfundabil al artistului. Piesa se numeşte „Hey, mama" şi a fost produsă în colaborare cu Smiley. Sâmbătă seara petrecerea va continua, de această dată invitat fiind celebrul designer Cătălin Botezatu care a pregătit o prezentare de modă absolut spectaculoasă, plină de mister. Celebru designer a semnat din acest an un contract de imaginea cu Clubul Summer Crush Mamaia şi va fi o prezenţă constantă în clubul de la malul mari, unde vor avea loc numeroase
prezentări de modă, marca Botezatu, în cel mai luxos şi exclusivist club de pe Litoral. După show-ul de modă, trupa Budoar Dancers îi va răsfăţa pe cei prezenţi cu un spectacol incitant pe măsură.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 0

Știri Constanța Activități preventive ale polițiștilor în grădinițe, școli și licee

23 Apr 2024 37

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 221

Incendiu la un boiler, în Satu Nou, județul Constanța

23 Apr 2024 288

În Constanța Bărbat cercetat pentru trafic de droguri de mare risc (FOTO)

23 Apr 2024 252

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 277

Decizii CNSC Primăria Negru Vodă, obligată să remedieze clauzele restrictive în cazul licitației de servicii de catering pentru preșcolari și elevi!

23 Apr 2024 166

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 332

Karelly Wash SRL va modifica blocul de patru etaje, edificat pe locul unei spălătorii de pe strada Baba Novac din Constanța

23 Apr 2024 334

Oficial! Pot începe lucrările de primă urgență pentru reabilitarea generală a Templului Israelit din Constanța

23 Apr 2024 396

Imobiliare Constanța DDN Global SRL vrea să investească într-un imobil de pe bulevardul Tomis

23 Apr 2024 270

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 264

Ce averi au procurorii Vasile Iftinchi și Stoica Elena, propuși să lucreze la DNA Constanța, după plecarea lui Bodean Andrei și Conortos Constantin (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 374

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 375

Au început să dispară stâlpișorii din Peninsula Constanța! Procesul cu Poliția pe aviz, ajuns la Curtea de Apel (FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 364