Cristiana Ghiorghiţă, de la CS Marina Constanţa, pe primul loc la Campionatul Național Universitar de Taekwondo WTF

Clubul Sportiv Marina Constanța a participat la Campionatul Național Universitar de Taekwondo WTF, organizat la Bucureşti. Nucleul universitar dobrogean a fost reprezentat de sportivii ACS Marina Constanța, delegație formată din trei studenți și un antrenor, care au obținut următoarele rezultate: Cristiana Ghiorghiţă (studentă a Universității Ovidius din Constanța) - locul întâi la categoria 53 kg, Gerard Munteanu (student al Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”) - locul patru la categoria 63 kg şi Jamiu Adeshina Ajibade (student al Universității Maritime din Constanța) - locul patru la categoria 74 kg.
 
Cristiana Ghiorghiţă este la al doilea titlu naţional universitar consecutiv la Taekwondo, luptătoarea obținând în anul 2015 titlul de „cel mai bun sportiv al Clubului Sportiv Marina Constanța”.
 
Următoarele competiţii la care participă sportivii constănţeni sunt Campionatul Național de copii, juniori mici și cadeți și Botoșani Open, unde CS Marina Constanţa va avea o delegație formată din opt sportivi, doi antrenori și un arbitru.
 
Felix Rizea este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna” Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Marina Constanţa, 13 medalii la Taekwondo WTF, la competiţiile de la Botoşani

29 Apr 2016 3012

Cristiana Ghiorghiţă, Gerard Munteanu şi Jamiu Adeshina Ajibade CS Marina Constanţa, pe podium la Taekwondo WTF

20 Apr 2016 3561

Medalii de argint pentru Clubul Sportiv Marina Constanţa

12 Nov 2015 2083