Cristina Călințaru, rănită în atentatele teroriste din Bruxelles, a fost internată în Spitalul Județean Constanța

 
Cristina Călințaru din Constanța, director economic în cadru Autorității Navale Române (ANR), a fost adusă în țară și internată noaptea trecută la Spitalul Județean din Constanța, potrivit reprezentanților unității spitalicești. 
 
Vă reamintim că, fămeia în vârstă de 48 ani a fost rănită în atacurile teroriste din Bruxelles, mai exact în explozia de la aeroportul Zaventem. Cristina urma să ajungă la Lisabona la Agenția Europeană de Siguranță Maritimă. Constănțeanca a fost rănită la picior şi până ieri a fost internată în Spitalul Militar, care se află la aproximativ 20 de kilometri de Bruxelles, unde a fost operată.  
 
Citește și: Constănțencei Cristina Călinţaru, director economic la ANR, i s-a cerut să dovedească că a fost internată la Bruxelles
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Autoritatea Navală Română cumpără echipamente IT în valoare de peste o jumătate de milion de euro! Iată de la cine (DOCUMENT)

25 Mar 2024 810

Licitații Constanța ANR cumpără servicii pentru medicina muncii de la Medical Cermed SRL (DOCUMENT)

26 Jun 2023 1197

Rănită în atentate! Constănțencei Cristina Călinţaru, director economic la ANR, i s-a cerut să dovedească că a fost internată la Bruxelles

31 Mar 2016 5866

Un director al ANR a fost rănit astăzi, în atentatele de la Bruxelles

22 Mar 2016 3781