Crosul Loteriei Române “Aleargă pentru sănătatea ta! “ a adunat mii de participanți

 
A XVII-a ediție a Crosului Loteriei Române a avut loc astăzi în Piața Constituției. Evenimentul a srâns peste 3.000 de alergători, printre aceştia numărându-se şi mai mulţi membri ai Asociaţiei Sportive Sanasport din Constanţa. Startul competiției a fost dat de cunoscuta gimnastă, campioana olimpică și multiplă campioană mondială și europeană, Andreea Răducan.
 
Pentru aceasta competitie Loteria Romana a pus la bataie 105
Cele 105 remii puse la bătaie de Loteria Română au avut o valoare de 80.900 de lei. Au existat mai multe categorii de participanți: seniori-senioare (19-34 ani), juniori-junioare (14-18 ani), copii băieți-fete (11-13 ani), veterani bărbați-femei I (35-49 ani), veterani bărbați-femei II (peste 50 ani), persoane cu dizabilități locomotorii bărbați-femei și persoane cu dizabilități senzoriale bărbați-femei.

Câștigătorii competiției au fost felicitați și premiați de Otilia Bădescu, cea mai titrată jucătoare de tenis de masă din România. Multiplă campioană europeană, medaliată la campionate mondiale și participantă la nu mai puțin de patru ediții ale Jocurilor Olimpice.

Sursa foto: insport.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

joe

30 Sep, 2014 11:38

Printre acestia si membri ai Asociatiei Sportive Sanasport din Constanta.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.