Cum fac oamenii lui Radu Mazăre afaceri cu Ministerul Educației

În emisiunea Actualitatea Românească de la B1 Tv, moderată de Sorina Matei, a fost prezentat în această seară un protocol semnat de ministrul Educației la acea vreme, Ecaterina Andronescu. Este vorba de protocolul numărul 1397/20.12.2012 semnat de Ministerul Educației cu ANAT, asociație care la acea vreme era reprezentată de Corina Martin, unul dintre oamenii de bază ai lui Radu Mazăre.

Protocolul reglementează procedura de achiziție a pachetelor turistice de catre unitățile de invatamant preuniversitar. Cu alte cuvinte, prevedea ca orice tabara, excursie platite de parintii copiilor, să fie organizate numai cu ANAT. Vorbim de un protocol cu dedicație, dat fiind că nu se prevedea organizarea unei licitații. 

Intrată în direct la B1 TV, fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat că „nu-mi amintesc să fi semnat așa ceva”.

„Un ministru semnează mii de hârtii”, a mai spus Andronescu. După ce i s-a reproșat de către moderatorul Sorina Matei că ar semna ca primarul, Andronescu s-a scuzat afirmând: „Eu nu semnez ca primarul. Însă, în spatele acestui protocol stau niște hârtii care se elaborează în direcțiile de specialitate. Dacă un astfel de document îndeplinește toate criteriile ministrul nu poate să nu-l semneze. Documentul acesta nu cred că angajează financiar ministerul, un protocol nu este un contract”.

„Nu poți să dai copiii pe mâna unui ageamiu”, a mai afirmat Andronescu cu privire la acest document în care apar oamenii lui Radu Mazăre implicați în afaceri cu statul. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Info-sud-est.ro Ultimul ministru al „Republicii Mazăre“- Corina Martin promovează Mamaia. Despre minciună și susținerea fraudei fiscale

19 May 2016 4886

info-sud-est.ro Corina Martin şi Radu Mazăre la umbra Rusiei, în Mamaia

25 Feb 2016 6957

Editorial Ispravnicii Constanţei se deghizează. Oraşul rămâne la fel

30 Aug 2014 2325

Evz.ro - Corina Martin îl apără pe Radu Mazăre „Ştefan cel Mare nu e numai al bucovinenilor, e al tuturor românilor”

28 Jul 2014 2377

Mazăre o trimite pe Corina Martin la audierile Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării

17 Jun 2014 1956

Radu Mazăre şi Corina Martin dau startul paradei Seawolves Bike Fest VII – Mamaia

14 Jun 2014 3230

Seawolves Bike Fest Corina Martin şi Radu Mazăre vor defila pe motociclete

13 Jun 2014 2694