Cum vedea Dorin Cocoş lumea din jurul său în 2005 (audio)

Două înregistrări audio pe care le publicăm în premieră arată cum vedea Dorin Cocoș lumea din jurul lui, în 2005, atunci când se afla în plină ascensiune și autoritățile anticorupție încă nu funcționau.

Acum zece ani, într-o realitate complet diferită, Elena Udrea ocupa o poziție cheie în stat, fiind șefa cancelariei prezidențiale și nu subiect a trei mandate de arestare. Nici Dorin Cocoș nu se afla în închisoare, ci în postura de afacerist prosper și influent care facea bani cu statul.

În 2005, la cateva luni după ce Traian Băsescu a câștigat primul său mandat, presa dezvăluia legăturile multiple ale Elenei Udrea cu ceea ce însuși Băsescu numise “mafia personală a lui Adrian Năstase” sau “mafia de Băneasa”. Înregistrările pe care RISE le publică au fost făcute în septembrie 2005, în cursul unei documentări pentru cotidianul Evenimentul Zilei, aflat atunci în portofoliul grupului elvețian Ringier.

Pentru articolul complet şi audio accesează pe http://www.riseproject.ro/audio-cocos-despre-udrea-si-bittner-cand-dna-nu-exista/

Sursa text: riseproject.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.