Curiosul caz al rezultatelor identice primite de doi miri la analize la o policlinică de stat din Constanța

Situație neobișnuită la o policlinica de stat din Constanța, unde doi pacienți, viitori miri, au primit rezultate identice în urma unor ecografii, asta deși femeia acuza o criză puternică de rinichi, informează stirileprotv.ro. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani și de o femeie de 23. Cei doi urmează să se căsătorească și au vrut să își facă analizele.

Din cauza durerilor, femeia a a mers, în aceeași zi la un alt control, de această dată într-o clinică privată. Așa a aflat că are pietre la rinichi, dar și o infecție urinară.

Revoltată, s-a întors la primul doctor, care i-a dat asigurări că este sănătoasă tun și i-a cerut explicații. Va sesiza însă și Colegiul Medicilor. 

Cei doi tineri au achitat câte 53 de lei pentru fiecare ecografie, dar au căutat imediat o clinică particulară. Fata nu mai putea să stea în picioare de durere.

Noua ecografie indica faptul că tânăra are probleme destul de grave la rinichi, dar și la splină.

Pacienta a revenit la policlinica cu plata pentru a-i cere explicații medicului. Tânăra și viitorul ei soț încearcă să afle cum a fost totuși posibil ca primul medic nu îi fi descoperit pietrele.


Sursa: stirileprotv.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.