Cursuri gratuite de formare profesională Fundaţia „Şanse Egale” ajută constănțenii pentru a-și găsi un loc de muncă

 
Fundaţia Şanse Egale organizează cursuri gratuite de iniţiere cu durata de 45 de ore pentru ocupaţiile alpinist utilitar şi operator calculator electronic şi reţele, destinate următoarelor categorii de persoane care au domiciliul sau reşedinţa în judeţul Constanţa: persoane care trăiesc din venitul minim garantat, familii cu mai mult de doi copii, familii monoparentale sau persoane de etnie rromă.
 
Cursul de Operator calculator electronic şi reţele poate fi accesat de persoane care au absolvit studiile liceale (cu sau fără Bacalaureat), iar cursul de Alpinist utilitar de cei care au absolvit minim 10 clase şi nu au probleme de sănătate.


 
În urma absolvirii oricăruia dintre programele de pregătire, cursanţii vor beneficia de o subvenţie de 400 de lei şi de consultanţă gratuită pentru a se integra mai uşor pe piaţa muncii.
 
Pentru mai multe informaţii sau pentru înscrieri, doritorii pot suna la numărul 0241-550.353 int. 368 sau să acceseze pagina web http://fundatia-sanse-egale.ro/posdru143939/.


 
Fundaţia „Şanse Egale” a fost înființată în 2008 şi are ca scop principal ajutorarea, prin programe şi activităţi cu caracter umanitar şi caritabil, a copiilor orfani, a copiilor defavorizaţi din mediul rural, a bătrânilor şi a familiilor defavorizate, reducerea poluării şi educarea şi conştientizarea populaţiei asupra mediului înconjurător.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Comunicat de presa Fundatia Sanse Egale Constanta

20 Aug 2015 1896

Fundaţia Şanse Egale cere personalitate juridică

25 Nov 2014 1803