Cutremurul a provocat panică printre români (video)

Cutremurul de aseară a provocat panică în mai multe colţuri ale ţării. Sutele de mii de apeluri date simultan de cei disperaţi să îşi sune rude ori prieteni au provocat cedarea reţelelor de telefonie mobilă. În unele locuri, oamenii au ieşit în stradă, pereţii clădirilor vechi s-au dărâmat, iar la etajele superioare ale blocurilor înalte s-au spart geamuri.
 
Mai multe localităţi au rămas fără curent şi apă, iar toate reţelele de telefonie mobilă s-au blocat în urma cutremurului. După seism au urmat peste replici, dintre care cea mai mare a înregistrat 3,2 grade.
 
În Tulcea, caloriferul dintr-un apartament situat la etajul 6 s-a desprins şi l-a rănit pe proprietar, iar faţada unei clădiri vechi din oraş a căzut complet. Din fericire în acel moment nu trecea nimeni pe stradă, relatează rtv.net.
 
În Capitală seismul a provocat panică printre oameni. Speriaţi de eventuale replici mai puternice, bucureştenii au ieşit din case şi au aşteptat câteva ore bune, pe stradă, în maşini.
 
Seismul a produs panică şi pagube şi în Vrancea. La Focşani, rafturile unui supermarket au căzut, iar asfaltul a crăpat pur şi simplu.
 
La Galaţi, mai mulţi oameni au suferit atacuri de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar la Vaslui, familiile care locuiesc la etajele superioare din mai multe blocuri s-au trezit cu mobila dărâmată.


 
Sursa: rtv.net


Sursa foto: fanatik.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.