Daniel Ciriblan, a plecat din centrul de plasament „Sparta Rotterdam” din Techirghiol și nu s-a mai întors

 
Daniel Ciriblan, un băiat de numai 14 ani a dispărut în urmă cu câteva zile de la centrul de plasament „Sparta Rotterdam“ din Techirghiol unde era instituționalizat.
 
Potrivit reprezentanților poliției, din cadrul centrului de plasament au plecat trei băieți, însă doi dintre ei s-au întors. Daniel nu este la prima abatere de acest gen, însă în trecut a revenit la locul care îi este casă.
 
Petre Dinică, șeful Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, ce are în subordine acest centru a declarat pentru cotidianul ZIUA de Constanța că autoritățule au fost anunțate imediat. Tot el ne-a dezvălui și motivul pentru care băiatul ar fi plecat din central de plasament.
 
„Poliția a fost anunțată imediat conform prevederilor, și s-au dat toate informațiile necesare identificării locației copilului: date despre families au persoane la care ar fi fost posibil să plece. Copilul este instituționalizat de aproximativ trei ani în acest centru și își dorește să meargă acasă la mamă, însă din diferite motive acest lucru nu este posibil. Apropierea sărbătorilor și promisiunea neîndeplinită a mamei de a-l lua acasă, sunt posibile cause ale plecării sale. Se depun toate eforturile din partea tuturor pentru a-l găsi”, a declart șeful DGASPC Constanța, Petre Dinică, pentru cotidianul ZIUA de Constanța.
 
Am contactat și reprezentanții poliției, însă aceștia doar au afirmat că de la centru ar fi plecat trei copii dintre care doi s-au întors. Daniel Ciriblan este blond, cu ochi albaștri. Persoanele care ar putea avea informații sau care îl recunosc pe stradă, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112.



Sursa foto: reporterntv.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Adolescentul dispărut de la centrul de plasament din Techirghiol a fost găsit în Constanța

07 Dec 2015 1768