De ce sunt avocaţii atât de buni la sex?

De ce sunt avocaţii atât de buni la sex?

Noi, avocaţii, suntem buni la multe lucruri. La facturat. La analiza juridică. La fashion (poate). La alcoolism. La umilit inferiori. Şi, desigur, la sex. De ce sunt avocaţii atât de buni la sex?

Suntem buni la facturat, pentru că aşa ne câştigăm pâinea. Suntem buni la analiza juridică, fiindcă am petrecut patru ani învăţând să o facem, plus anii în care am fost avocaţi. Ne pricepem la modă pentru că, în profesia noastră, de multe ori trebuie să arăţi de succes ca să fii de succes. Suntem buni la alcoolism fiindcă, fie că lucrezi într-o casă de avocatură mare sau mică, a fi avocat este ideal pentru alcoolici. Suntem buni la umilit inferiori fiindcă, spre deosebire de multe joburi, n-ai nevoie de oameni sau de abilităţi manageriale pentru a fi un avocat de succes, şi a avea mulţi subordonaţi care să-ţi dea raportul.

Însă, de ce sunt avocaţii atât de buni la sex?

Sunt întrebat des acest lucru, şi sunt sigur că nu sunt singurul dintre confraţii mei. Aşa că am dezvoltat câteva teorii care pot explica de ce avocaţii sunt atât de buni la sex.

Cunoaştem valoarea timpului

Avocatura este una dintre cele mai vechi profesii şi, ca alte profesii ancestrale, este plătită cu ora. Oricine este plătit cu ora nu se va grăbi niciodată să finalizeze. Iar noi, avocaţii, putem face ceva care ar trebui să dureze doar câteva minute, să continue ore şi ore în şir. Oh, aveai impresia că voi factura doar 30 de minute pentru asta? Au contraire. Ore, draga mea. Ore!

Cunoaştem importanţa preludiului

Buna pregătire creşte exponenţial şansele unui rezultat fericit. Nu vom da un telefon sau intra într-o întâlnire, ori face o întâmpinare fără pregătirea adecvată. Ca avocaţi, suntem antrenaţi să punem fundaţia pentru ceea ce urmează.

Cunoaştem puterea conversaţiei


 Oricine este plătit cu ora nu se va grăbi niciodată să finalizeze. Iar noi, avocaţii, putem face ceva care ar trebui să dureze doar câteva minute, să continue ore şi ore în şir. Oh, aveai impresia că voi factura doar 30 de minute pentru asta? Au contraire. Ore, draga mea. Ore!

Conversaţia poate face diferenţa. Şi cine se ocupă mai mult cu vorbitul decât avocaţii, corect? După ani în care ai scos continuu clienţii din corzi, înveţi ce cuvinte funcţionează cel mai bine. Când să fii moale, şi când să fii tare, ca să fac o glumă în context.

Suntem obişnuiţi să cerem permisiunea să ne retragem

Şi se consideră lipsit de etică să te retragi fără notificare prealabilă. Există chiar şi reguli în legătură cu asta!

Avem mereu înlocuitori tineri, gata să intervină

Cu cât eşti mai în vârstă, cu atât ştii mai bine ce faci. Însă uneori, chiar şi noi, ce mai experimentaţi, ne epuizăm energia! Totuşi, dacă suntem suficient de seniori şi de buni, oricând obosim şi suntem gata să mergem la culcare, avem la îndemână un tinerel care să stea toată noaptea şi să finalizeze treaba în locul nostru.

Clienţii vor mereu să îi satisfacem

Fără comentarii.

Aşa că, iată. Doar câteva motive pentru care avocaţii sunt atât de buni la sex. Sper că articolul a fost educativ, şi a mai lămurit un subiect care a fascinat umanitatea secole la rând. Poate că acum putem începe să înţelegem de ce avocaţii sunt atât de buni la sex.

Sursa: avocatura.com

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.