Declaraţiile de avere ale prezidenţiabililor Monica Macovei are trei terenuri la Constanţa (documente)

Agenţia Naţionala de Integritate (ANI) a lansat pe pagina de internet www.integritate.eu o secţiune destinată declaraţiilor de avere şi de interese depuse de către candidaţii la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.
 
Potrivit legii, persoanele care candidează pentru funcţia de preşedinte sunt obligate să îşi declare averea şi interesele. Documentele sunt depuse la Biroul Electoral Central.
 
Până în prezent, dintre candidaţi, doar preşedintele PSD,  Victor Ponta,  liderul PNL Klaus Iohannis şi candidatul independent Monica Macovei şi-au publicat noile declaraţii de avere şi de interese.

Potrivit declaraţiei de avere, premierul Victor Viorel Ponta deţine o casă în satul Baia de Fier, comuna Baia de Fier, judeţul Gorj, şi 3 apartamente în Bucureşti. El mai deţine un teren intravilan cu suprafaţa de 1.371 mp în satul Baia de Fier.

Liderul PNL Klaus Werner Iohannis nu deţine terenuri, autovehicule şi nu are contractate credite, însă este proprietarul a 6 imobile - 3 case şi 3 apartamente - toate în Sibiu.

Candidatul independent Monica Luisa Macovei deţine 6 terenuri, dintre care 4 intravilane (344mp, 1300 mp, 470mp în comuna Limanu din judeţul Constanţa şi 629,99 mp în satul Ostatu, comuna Corbeanca, judeţul Ilfov), unul agricol (2 ha şi 4.300mp în comuna Frăţeşti, judeţul Giurgiu) şi unul de 8000 mp în comuna Limanu, inclus la alte categorii de terenuri extravilane, dacă se află în circuitul civil.

Declaraţiile de avere ale celor trei prezidenţiabili pot fi vizionate în secţiunea "Documente" a acestei ştiri.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.