Deputaţii Cătălin Teodorescu și Marko Attila, în atenţia Comisiei Juridice

Comisia Juridică a Parlamentului s-a reunit astăzi în şedinţă. În cadrul şedinţei, membrii trebuie să voteze în privinţa ridicării imunităţii deputaţilor Marko Attila şi Cătălin Teodorescu, relatează B1 TV.
 
Amintim că, procurorul general Tiberiu Nițu a transmis ministrului Justiției referatul DNA pentru a solicita încuviințarea arestării preventive a deputaților Cătălin Teodorescu și Marko Attila, acuzați de abuz în serviciu în dosarul în care este implicată și fosta șefă a DIICOT Alina Bica.

Deputatul PDL Cătălin Teodorescu a fost pus sub acuzare luni, în timp ce deputatul UDMR Marko Attila a fost anunțat că este urmărit penal pe 21 noiembrie.

Cei doi au făcut parte, alături de Crinuța Dumitrean (fost președinte al ANRP), Alina Bica, Remus Baciu, Oana Vasilescu, Lăcrămioara Alexandru, Sergiu Diacomatu și Dragoș Bogdan, din comisia care în martie 2011 a aprobat să i se plătească omului de afaceri Stelian Gheorghe suma de 377.282.300 lei, reprezentând despăgubiri pentru un teren de 13,0535 ha, situat în București, zona Plumbuita, deși, în realitate, acel teren valora mult mai puțin.

Sursa foto: evz.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.