Deputatul Monica Iacob-Ridzi a trecut la PSD. În 2010, Ponta o critica aspru

Deputatul Monica Iacob-Ridzi a demisionat din PP-DD. Demnitarul s-a alaturat grupului parlamentar PSD, a anuntat luni presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, informează HotNews.

Monica Iacob-Ridzi a fost aleasa pe listele PP-DD intr-un colegiu din Hunedoara si a fost condamnata, in prima instanta, la cinci ani de inchisoare cu executare.

In decembrie 2010, plenul Camerei Deputatilor a respins cererea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie privind incuviintarea perchezitiei informatice si a extinderii urmaririi penale in cazul Monica Iacob Ridzi.

Atunci, Victor Ponta, in calitate de presedinte PSD, l-a acuzat pe Traian Basescu ca ar fi coordonat votul astfel incat Monica Iacob Ridzi sa fie protejata "astfel incat sa nu spuna ca Elena Basescu a beneficiat de banii deturnati".

"Din pacate, cand te gandesti la Roberta Anastase, la Monica Iacob Ridzi, la Elena Udrea, la Sulfina Barbu, la Raluca Turcan - sunt doamne si domnisoare in politica promovate de Traian Basescu care comit consecvent fapte de natura penala, deturneaza bani publici, se imbogatesc din bani publici, totul sub protectia lui Traian Basescu", mai spunea Victor Ponta.

Sotul Monicai Iacob Ridzi, Tiberiu Iacob Ridzi, a trecut si el de la PDL la UNPR miercuri, conform declaratiei presedintelui UNPR Hunedoara, Haralambie Vochitoiu.

Tiberiu Iacob Ridzi este primar la Petrosani din anul 2007.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei parlamentari îşi pierd azi fotoliile în urma problemelor cu justiţia

18 Mar 2015 1535

Va fi vacantat postul de deputat al Monicăi Iacob Ridzi

11 Mar 2015 1528