Direcția Națională Anticorupție face recrutări

Direcția Națională Anticorupție organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a 5 funcții publice specifice vacante de specialist în cadrul Direcției Naționale Anticorupție:

- 1 post specialist la structura centrală - specializarea evaluarea proprietăților imobiliare;
- 3 posturi specialist la structura centrală – specializarea achiziții publice;
- 1 post specialist la Serviciul Teritorial Târgu Mureș – specializarea achiziții publice.

Concursul va avea loc la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție din str. Știrbei Vodă nr. 79-81, sector 1, București și va cuprinde 3 etape:
- selecția dosarelor de înscriere la concurs;
- proba scrisă, la data de 5 octombrie 2015, ora 11:00;
- interviul, la 48 de ore de la data afișării rezultatelor de la proba scrisă.

Condiții de participare

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici, republicată, cu modificările și completările ulterioare, precum și următoarele condiții specifice: pentru funcția de specialist - specializarea achiziții publice; studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență în domeniul economic; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 9 ani.

Perfecționări/specializări în domeniul achizițiilor publice. Cunoștințe medii de utilizare a Microsoft Office. Pentru funcția de specialist – specializarea evaluarea proprietăților imobiliare. Studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor inginerești sau economice. Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 9 ani. Să dețină certificat ANEVAR cu specializarea EPI (evaluarea proprietăților imobiliare);

- cunoștințe medii de utilizare a Microsoft Office.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, Partea a III-a, la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție, Compartimentul resurse umane, perfecționare profesională și documentare și vor conține în mod obligatoriu:

- documentele prevăzute la art. 49 din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea și dezvoltarea carierei funcționarilor publici cu modificările și completările ulterioare;
- adeverința al cărei format standard a fost aprobat prin Ordinul președintelui ANFP nr. 192/2013;
- curriculum vitae;
- recomandarea de la ultimul loc de muncă;
- fișa postului;
- orice acte care atestă specializări, perfecționări, autorizări.

Copiile de pe actele prevăzute mai sus se prezintă însoțite de documentele originale, care se certifică pentru conformitatea cu originalul de către secretariatul comisiei de concurs, sau în copii legalizate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.