UPDATE 2 Discuţii cu scântei între asociaţia de proprietari cu reprezentanţii RADET Constanţa (galerie foto)

În aceste momente, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, are loc o întâlnire între reprezentanții asociațiilor de proprietari  cu reprezentanţii RADET Constanţa.

Vor exista discuţii cu privire la:
  • clarificarea problemelor generate de modul de împărțire al energiei termice în condominiile în care au apărut deconectări;
  • modalități de rezolvare în comun cu asociația, a recuperării datoriilor de la rău-platnicii din cadrul asociației;
  • clarificări privind modificările instalațiilor aflate în proprietate indiviză, redimensionări contoare, etc;
  • îndrumări pentru realizarea unor consumuri de energie în concordanță cu necesarul confortului termic și corelarea consumului cu costul cheltuielilor cu încălzirea;
  • acordarea de asistență tehnică și juridică asociațiilor de proprietari;
  • discuții, propuneri, măsuri necesare pentru îmbunătățirea relației dintre furnizorul RADET și consumatorii racordați la sistemul centralizat.
Din cadrul RADET Constanţa sunt prezenţi la discuţii Liviu Popa, Ioana Tănase, Bogdan Orozan, Eugen Ionescu. Pe de altă parte, de la Primăria Constanţa e prezent Eduard Goncea, iar de la Uniunea Judeţeană a Asociaţilor Proprietarilor, Florica Ganea.

Florica Ganea de la UJAS Constanţa susţine că asociaţiile vor apela în continuare la debranşaţi, din cauza preţului mare la gigacalorie. De asemenea, acesta spune că i-a scris primarului Decebal Făgădău în urmă cu trei luni, atenţionându-l cu privire la acest preţ mare al gigacaloriei, însă nu a primit niciun răspuns.

UPDATE 2, ora 15.38

„Voi face o echipă de intervenţie pentru asociaţiile de proprietari contra unui abonament modic de 2 lei pe apartament pe lună, care va asigura un serviciu de intervenţie non stop”, a spus, în cadrul discuţiilor, Liviu Popa.

 
De asemenea, se reaminteşte o problemă ce datează de ani de zile, şi anume: la etajele superioare ale blocurilor, apa caldă vine greu.

UPDATE 1, ora 15.22

Discuţiile s-au aprins între RADET şi asociaţiile de proprietari, schimburile de replici având legătură cu repartizararea cotei parte comune a cantităţii de căldură consumate de bloc.
 

„V-am invitat să vă explic legislaţia. Dacă nu doriţi, mă ridic şi plec”, spune directorul Liviu Popa.  


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amânare în dosarul în care municipiul Constanța și Consiliul Local au fost date în judecată de lichidatorul judiciar al falimentarului RADET!

28 Feb 2024 947

Falimentul RADET Constanța, amânat pentru anul 2024! În ce stadiu este dosarul în care se cere tragerea la răspundere pentru situației regiei

07 Oct 2023 3501

Termoficare Constanța anunță când revine apa caldă. Vezi dacă te afli printre cei vizați

14 Aug 2023 987

Se cere tragerea la răspundere pentru intrarea în faliment a companiei RADET Constanța! S-a fixat ziua pronunțării

12 Jun 2023 2059

Al patrulea împrumut acordat pentru Termoficare Constanta SRL de la înființare! Restanțele de plată către Electrocentrale Constanța SA se apropie de 80 de milioane de lei(DOCUMENTE)

15 Feb 2023 1762

Încă o avarie la Constanța! Țâșnește apă fiartă din asfalt pe strada Semănătorului! (GALERIE FOTO+VIDEO)

31 Jan 2023 2217

RADET Constanța, în faliment! Noul termen al dosarului, în aprilie

14 Jan 2023 2317

Proces pe circa nouă hectare de teren, din Constanța, pe masa judecătorilor de la Tribunal. Dosarul se deschide azi!

09 Jan 2023 1770

Mai există fezabilitate pentru noul CET promis constănțenilor?

24 Nov 2022 2155

Un fost candidat la Primăria Constanța s-a retras dintr-o firmă. Societatea a fost preluată de o rudă, ex-administrator al falimentarei RADET

01 Nov 2022 2627

Consiliul Local Constanța, dat în judecată de lichidatorul judiciar al RADET! Iată ce se cere

29 Oct 2022 1709

RADET Constanța, în faliment! Se cere tragerea la răspundere a fostelor organe de conducere! Anunțul tribunalului

15 Sep 2022 4922

Avarie majoră pe rețeaua de apă caldă din municipiul Constanța. Nu a fost reluată furnizarea apei calde după revizia de două săptămâni

01 Sep 2022 2738

UPDATE Avarie Termoficare în municipiul Constanța în apropierea Spitalului de Boli Infecțioase. Mai multe cartiere, fără apă caldă (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Jul 2022 3158

Liviu Popa, declarații importante Cine ar putea fi tras la răspundere pentru intrarea în faliment a companiei RADET Constanța! Listă

09 Jun 2022 3748