DNA a descins la sediul SC Soti Cable Neptun SRL din Constanţa

Astăzi, poliţişti şi jandarmi, sub coordonarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, au descins la sediul SC Soti Cable Neptun SRL din Constanţa şi la studioul acesteia din Bucureşti, la primele ore ale dimineţii.

Aceştia au aşteptat sosirea reprezentanţilor societăţii şi au prezentat un mandat de percheziţie în temeiul căruia au solicitat contractele încheiate de SC Soti Cable Neptun SRL cu diverşi parteneri în perioada 2007 – 2010. Urmare a solicitării poliţiştilor din echipa trimisă de DNA, SC Soti Cable Neptun SRL a pus la dispoziţie toate actele menţionate în mandat. Prin urmare, percheziţia a însemnat, în realitate, o acţiune de predare-primire de documente.

La sediul societăţii din Bucureşti, operaţiunea s-a terminat rapid datorită faptului că acolo nu există niciun document din cele solicitate.

La sediul din Constanţa, percheziţiile au durat câteva ore întrucât poliţiştii au solicitat documentele originale şi a fost nevoie de xerocopierea acestora.

Mandatul de percheziţie a fost încuviinţat de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Secţia I Penală a Curţii de Apel Bucureşti, în baza Încheierii nr. 4/P din data de 04 februarie 2015, pronunţată în dosarul nr. 709/2/2015, ca urmare a solicitării transmise cu adresa nr. 964/P/2014 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.