DNA zguduie lumea politică Noile anchete ar putea influenţa chiar şi rezultatul alegerilor

Dosarul licențelor Microsoft este doar începutul. Dosarul EADS începe încet-încet să își facă loc și va lovi atât de puternic încât va schimba tendințe de vot și poate chiar rezultatul alegerilor, informează ştiripesurse.ro.

După lotul de 9 foști ministri și o mulțime de alți funcționari, dar și oameni de afaceri, un alt lot de foști demnitari de rang înalt sunt pregătiți de procurorii DNA prin reluarea anchetei in ceea ce priveste contractul semnat cu firma germana EADS pentru securizarea frontierelor Romaniei, in vederea intrarii tarii noastre in Spatiul Schengen, notează ştiripesurse.ro.

Desi s-a cheltuit in acest scop peste un miliard de euro, acest lucru nu s-a materializat nici în ziua de astăzi.

Potrivit ştiripesurse.ro, proiectul demarat in 2004, pe cand Adrian Nastase era inca premier, se anunta a fi nu doar cel mai mare fiasco din politica guvernamentala postdecembrista, dar si cel care va declansa, in cel mai scurt timp, un scandal de coruptie fara precedent. Iar dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia ştiripesurse.ro, patru fosti ministri de Interne asteapta deja cu sufletul la gura declaratiile generalului Marian Tutilescu. Generalul care s-a ocupat de intrarea în Schengen e delagat la Chișinău în calitate de consilier al poliției moldovenești ca angajat al ONU.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cutremur în lumea politică DNA ar avea finalizată lista demnitarilor implicaţi în Dosarul Microsoft-EADS

02 Sep 2014 2576

DNA zguduie lumea politică. Află ce personalități politice sunt vizate

16 Aug 2014 3110