ISJ Constanţa Doi elevi au încercat să copieze la simularea probei scrise la Matematică

Astăzi, în intervalul orar 9.00 - 12.00, a avut loc simularea probei scrise la cele două discipline, matematică (profil real) şi istorie (profil umanist). Proba la matematică a fost susţinută de 7.423 de elevi (clasa a XI-a – 3.374 şi clasa a XII-a – 4.049 ), iar la istorie s-au prezentat 2.233 de elevi  (clasa a XI-a – 1.013, clasa a XII-a –1.220 ).

Doi elevi, unul de clasa a XI-a de la Colegiul Tehnic „Tomis” şi altul de clasa a XII-a de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” care susţineau proba la disciplina matematică au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă şi fraudă (fiţuici). De asemenea, un alt elev de clasa a XII-a de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu” a fost eliminat pentru nerespectarea regulilor de desfăşurare a probei de matematică (deranjarea repetată a celorlaţi candidaţi din sală).

Vineri, 6 martie, se va desfăşura simularea probei scrise la alegere a profilului şi specializării: Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică (profilul real) şi Geografie, Filosofie, Economie, Psihologie şi Logică, argumentare şi comunicare (profilul umanist).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.